دختر من رفلاکس داشت خوب شده بود که با خوردن غذای کمکی رفلاکسش شدید تر برگشت الان متوجه شدم رفلاکسش آلرژیک بچه های شما چند سالگی خوب شدن دکتر دارو چی داده چه دکتری بردید گوارش یا کودکان
خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تونشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خب باید توجه کنی ببینی چی میخوره ک رفلاکس میگیره اون ماده رو بهش نده.. یکسالگی نهایت دوسالگی ت ...
🥲
خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تونشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو
@tatijun سلام خوبی عزیزم یمدت باهمصحبت میکردیم شاید یادت نباشه سال ۹۶ اینا تو یه تاپیک دیدم گفتی دوقلو داری اونموقع یادمه ۲ تا پسر داشتی الان چند تا بچه داری جنسیتشون چیه؟😍
سلام گلم ❤ سه تا پسر دارم و دو تا دختر که دوقلو هستن❤😚
خداحفظشون کنه😍عاشق دو قلوام 🤩
منمدوتا دختر دارم ۱۳ ساله ۱۴ ماهه
قربونت عزیزم زنده باشی ممنون خدا شما را هم حفظ کنه، ❤❤😚😚
🥰😘❤