2777
2789

دختر من رفلاکس داشت خوب شده بود که با خوردن غذای کمکی رفلاکسش شدید تر برگشت الان متوجه شدم رفلاکسش آلرژیک بچه های شما چند سالگی خوب شدن دکتر دارو چی داده چه دکتری بردید گوارش یا کودکان

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب باید توجه کنی ببینی  چی میخوره ک رفلاکس میگیره اون ماده رو بهش نده.. یکسالگی نهایت دوسالگی ت ...

🥲

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 

@tatijun   سلام خوبی عزیزم یمدت باهمصحبت میکردیم شاید یادت نباشه سال ۹۶ اینا تو یه تاپیک دیدم گفتی دوقلو داری اونموقع یادمه ۲ تا پسر داشتی الان چند تا بچه داری جنسیتشون چیه؟😍

@tatijun     سلام خوبی عزیزم یمدت باهمصحبت میکردیم شاید یادت نباشه سال ۹۶ اینا تو یه ...

سلام گلم ❤

سه تا پسر دارم و دو تا دختر که دوقلو هستن❤😚

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
سلام گلم ❤  سه تا پسر دارم و دو تا دختر که دوقلو هستن❤😚

خداحفظشون کنه😍عاشق دو قلوام 🤩

منم‌دوتا دختر دارم ۱۳ ساله ۱۴ ماهه

خداحفظشون کنه😍عاشق دو قلوام 🤩 منم‌دوتا دختر دارم ۱۳ ساله ۱۴ ماهه

قربونت عزیزم زنده باشی ممنون خدا شما را هم حفظ کنه، ❤❤😚😚

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
قربونت عزیزم زنده باشی ممنون خدا شما را هم حفظ کنه، ❤❤😚😚

🥰😘❤