2777
2789
عنوان

کمکککک

84 بازدید | 9 پست

چند ماهه یه مرده عوضی افتاده دنبالم نمیدونم چیکار کنم.

دیگه خسته شدم هرجا میرم دنبالم میاد

از تابستون تا الان دنبالمه هرجا میرم منو تعقیب میکنه با ماشین

خونمونم پیدا کرده و تابستونا هر روز میومد یکم بالاتر خونمون میموند من که بیرون میرفتم میومد دنبالم.....

ادامه داره

گزارشش کن ببرن یکم بزننش ادم بشه

آبجی .قشنگم .خانومی .اره با خود توم ک داری این متنو میخونی.شاید امروز روز سختی بوده واست کلی مشکلات هست و آدم بی مشکلم وجود نداره ‌‌.یه نصیحت کوچیکو از طرف خواهر کوچیکت گوش کن .اول یه نفس عمیق بکش.آها آفرین .ببین سخت نگیر .سخت ترین شبای زندگیتو یادت بیار صبح شد؟ آره دیگه هیچ سختی موندنی نیست اینم میگذره فردا میرسه و قول میدم چندوقت دیگه اصلا این مشکلو یادت نمیاد . تهش هیچی نیست بخدا تهش هیچه پس بیخیال شو و لبخند بزن اگر یکم آروم شدی یه دونه صلواتم برا من بفرست دمت گرم آبجی خوشکلم 💋😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بخدا دیگه خسته شدم از تابستون تا الان هرجا میرم دنبالم حتی یبار با دوستم بیرون رفتم تا اونجا مارو ...

مجردی یا متاهل؟

آبجی .قشنگم .خانومی .اره با خود توم ک داری این متنو میخونی.شاید امروز روز سختی بوده واست کلی مشکلات هست و آدم بی مشکلم وجود نداره ‌‌.یه نصیحت کوچیکو از طرف خواهر کوچیکت گوش کن .اول یه نفس عمیق بکش.آها آفرین .ببین سخت نگیر .سخت ترین شبای زندگیتو یادت بیار صبح شد؟ آره دیگه هیچ سختی موندنی نیست اینم میگذره فردا میرسه و قول میدم چندوقت دیگه اصلا این مشکلو یادت نمیاد . تهش هیچی نیست بخدا تهش هیچه پس بیخیال شو و لبخند بزن اگر یکم آروم شدی یه دونه صلواتم برا من بفرست دمت گرم آبجی خوشکلم 💋😘
مجرد

باهاش حرف بزن بگو اقا ببخشید امری دارید یه مدته همش منو دنبال میکنید.اگر گفت ن اشتباه میکنید یا همچین چیزی بگو باشه شما راست میگید ولی دفعه ای دیگه جایی دنبالم ببینمتون گزارشتون میدم اونوقت میبینیم کی اشتباه میکنه.توی این دوره گرگ نباشی تمومه پس حرف بزن ساکت نشین