الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خداوند رحمان پدر شما و پدر آسمانی من و اموات همه را بیامرزه به حق محمد و آل محمد
فاتحه مع صلوات
میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و عزیزانتون باشه. 🤲❤💚
خدا بیامرزه پدر نازنینتُ، جایگاهش بهشت باشه عزیزم، خدا مادرت و واست نگه داره
امیدوارم خدا بهت صبر بده خیلی حس بد و تلخیه و کنار اومدن با این غم خیلی زمان میبره، من پدرم یکسال و چهار ماه فوت کرده ولی هنوز باورم نشده و غمم کم نشده ک زیادم شده
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
سلام عزیزم خدا رحمتشون کنه منم دلتنگ پدرم و نگران مادرمم خیلی منم چهل روز پیش پدرم را تو یه تصادف ...
خدابیامرزشون جاشون بهشت باشه
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫