2777
2789
عنوان

خانوما تورو خدا کمکم کنید

106 بازدید | 8 پست

برای زندگیم چه تصمیمی بگیرم من 11 ساله ازدواج کردم ویه دختر9ساله دارم همسرم مردی هست که7سال به خاطر خانوادش اذیتم میکردولی الان 4 ساله پشتمه ومهربون ونازمو میکشیدو2سال پیش از خانوادش جدا شدیم وخونه گرفتیم تپ این 2سال به معنای واقعی خوشبخت بودم تا هفته پیش مامانش برا آشتی اومد خونمون والان 1 هفته است خونه بابامم چون بدون اجازش با اسنپ رفتم بیرون و الان نه منو میخواد ونه دخترمو و نه هزینه دخترمو میده منم بیکارم روم نمیشه از مامانم پول بخوام واسه مدرسش سرویس مدرسش رو هم لغو کرده میگه خودت خرجشو بده من الان چیکار کنم?

بااینکه میخورینم ولی چیزخورش کرده مامانش

خیلیا بهم میگن کاری کرده که تو وبچت از چشش بیوفتین چون با تو مشکل داره چرا دخترتو اذیت میکنه و خرجی نمیده. نمیدونم اگه این کارو کرده خدا لعنتش کنه 1هفته است اشک چشم منو دخترم قطع نشده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مشکلتون حل شد؟؟برگشتین خونتون؟؟

بله برگشتم شاید به نظرتون مسخره بیاد ولی داداشم رفت برام دعا گرفت دعانویس گفته بود دوتا دعا دارن هم تو غذادادن خوردن هم خونشون بردن به خدا به محض باطل کردن دعا همسرم زنگ زد برگرد من بدون دخترم وتو میمیرم. 

بله برگشتم شاید به نظرتون مسخره بیاد ولی داداشم رفت برام دعا گرفت دعانویس گفته بود دوتا دعا دارن هم ...

خداروشکر ک برگشتین عزیزم

خیر نبینن همچین ادمایی ک از بهم زدن زندگی دیگران لذت میبرن

سعی کن با ادمای سمی ارتباطتو قطع کنی

خداروشکر ک برگشتین عزیزم خیر نبینن همچین ادمایی ک از بهم زدن زندگی دیگران لذت میبرن سعی کن با ادما ...

ممنون عزیزم رابطمو کم کردم الان شاید2 هفته یکبار برم ولی نمیشه کلا قطع رابطه کرد با مادر شوهر میدونین که شدنی نیست فقط به خدا میسپارمشون چون من مشکل خاصی با همسرم ندارم جز دخالت های خانوادش

ممنون عزیزم رابطمو کم کردم الان شاید2 هفته یکبار برم ولی نمیشه کلا قطع رابطه کرد با مادر شوهر میدونی ...

اره درسته بعضی روابطو نمیشه قطع کرد 

هر وقت خواسن بیان سعی کن قبلش همه کاراتو انجام بدی ک اومدن امل زیرنظرشون بگیری یه وقت چیزی تو خونه مخفی نکنن یا نریزن تو غذاتون