2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم مجددن ازدواج کرده

998 بازدید | 61 پست

خواهر شوهرم برا بار دوم با یه آقایی ازدواج کرده که دختر ۱۵ ساله داره اسمشم باشه مبینا .....وختایی که میریم مشهد دیدن خواهر شوهر مبینا باهامون برمیگرده شهرستان ....و یه هف هش روزی هم میمونه ماهم چون عقدیم شوهرم از سر کار میره خونه‌ی مامانش و خلاصه خیلی همو میبینم ( من  شوهرم و مبینا )....مبینا جلوی شوهرم راحته ....خاستم ببینم الان شوهرم بهش محرمه یانه .....

خواهر شوهرم الان بارداره از بابای همین مبینا 

مبینا هم یه دوماهی میشه ازدواج کرده ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردم چ پرروان!!!!! این دختر هیچ نسبتی با شما نداره چجوری میاد یه هفته چتر میشه؟! خودت بهش رو دادی

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀