2777
2789
عزیزم من میخوام بیام تهران خرید ولیعصر چطوره من تو تحقیق هام فهمیدم بازار تهران و ۷ تیزر چیزا شیک ند ...

نه افسریه ک چیز خاصی نداره  هفت حوض خوبه مرکز خرید در شهرک غرب میلاد نور اینا خوبن اپال بد نیس کوروش معمولیه هروی چیز زیادی نداره

ولیعصرم چیزی ندیدم

صادقیه م چیز خاصی  نداره

پونک باز بهتره

ایرانمال  هم خوبه بد نیس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام شما با دکتر رجبیان بینی عمل کردی راضی هستی میشه یه مقدار توضیح بدید ممنون چه سالی عمل مردی ...

من کلینیک  عمل کردم  معمولیه دماغم ن خیلی خراب کرده ن خوب خوبم شده مشکلات داره

نیمه گوشتی  بود

خیلی خوب بود مشکلم رفع شد کاملا

چه خوب الحمدالله 

یه توضیح کوتاه میدی 

قبلا جوش زیاد داشتی ؟ 

اول اسپیرنولاکتون خوردی؟ 

بعد چه مدت ویتاگوس خوردی؟ قرصش  یا  قطرشو استفاده کردی؟ بعد از قطع برنگشت؟ چه مدت قطع کردی ویتاگوس رو 

..

ببخشید گلم میدونم زیاد شد سوالات ولی اگه بدونی چقدررررر به تک تک این جوابا نیاز دارم.................

دنبال راهی جهت خلاصی از آکنه های شدید هستم  ...هرکس راه خوبی داره بهم بگه دعاش میکنم ...
چه خوب الحمدالله  یه توضیح کوتاه میدی  قبلا جوش زیاد داشتی ؟  اول اسپیرنولاکتون خو ...

ارع جوش و ریزش مو ب شدت پریودم نمیشدم قرص سیپروترون و اینارو قطع کردم ویتاگنوس ۶۰روز خوردم 

تغدفه از همش مهم تره شیرینی و لبنیات گذاشتم کنار فقط سبزیجات و اینا میخوردم دیگه کاملا خوب شدم

ارع جوش و ریزش مو ب شدت پریودم نمیشدم قرص سیپروترون و اینارو قطع کردم ویتاگنوس ۶۰روز خوردم  تغ ...

وویتاگوس رو قطره خوردی یا قرص؟  

۶۰ روز پشت سر هم حتی روزهای پریود؟ 

الان چند وقته از قطع ویتاگوس میگذره 

سنت رو هم  بگی ممنون میشم

دنبال راهی جهت خلاصی از آکنه های شدید هستم  ...هرکس راه خوبی داره بهم بگه دعاش میکنم ...