2777
2789
عنوان

شامپو چی میزنید؟ چی خوبه؟

452 بازدید | 19 پست

من سان سیلک صورتی میزدم بعد حس کردم موهامو وز میکنه بعد سان سیلک آبی زدم موهامو خشک میکنه فولیکا گرفتم کف سرم پوسته داد شون آووکادو گرفتم از بوش بدم میاد

همش ضرر مالی😑 یه شامپو خوب معرفی کنید موهام رنگ نشده و سالمه

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزار جور شامپوی ایرانی و خارجی زدم.‌بی فایده. اوه و فولیکا و داو و هد شولدر و .... دیگ بیخیال شدم. الان سیر پرژک میزنم و سبغ گیاهی . نمیدونم میگن خوبه سبغ تازه گرفتم

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
هزار جور شامپوی ایرانی و خارجی زدم.‌بی فایده. اوه و فولیکا و داو و هد شولدر و .... دیگ بیخیال شدم. ا ...

سبغ مادرشوهرم داشت زدم دو هفته ای استفاده کرده بود موهاش نرم شده بود منم زدم ولی بوشو بدم اومد

شما چندوقته استفاده کردی؟

سبغ مادرشوهرم داشت زدم دو هفته ای استفاده کرده بود موهاش نرم شده بود منم زدم ولی بوشو بدم اومد شما ...

اره بوی گیاه میده.‌بعدش نرم کننده و ماسک مو میزنم‌موهام خوشبو میشه. والا الان یکماهه. حس میکنم ریزش مو رو کم میکنه ولی خیلی نرم نمیکنه 

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
سلام خوبین شما رشتتون بهداشت حرفه ای هست میشه چن تا سوال بپرسم؟ شما راضی هستین؟ تو شهر غیر صنعتی میش ...

سلام عزیزم آره بهداشت حرفه ای ام

اگه برمیگشتم عقب عمرا این رشته رو انتخاب میکردم... واسه شهرای غیرصنعتی که اصلا کار نیست. خودم بیمارستانم کارم سنگینه و مسئولیت زیاد و چیزی که هنوز اونقد جا نیفتاده

واسه خانوما یکم سخته مثلا من بعد از تموم شدن کارمم باز تلفنم زنگ میخوره یا ممکنه شب بخوان برم سرکار

سلام عزیزم آره بهداشت حرفه ای ام اگه برمیگشتم عقب عمرا این رشته رو انتخاب میکردم... واسه شهرای غیرص ...

خیلی ممنونم از اینکه جواب دادین گلم

منم والا چهارترم خوندم ولی گفتم شاید معماری بهتره باشه تغییر دادم اخه شهرمون اصلا صنعت نداره من رامسرم

الان همه میگن بهداشت بهتر بود دوست داشتم نظر شما رو بدونم یعنی اگه تموم میکردم بیکار میموندم؟

خیلی ممنونم از اینکه جواب دادین گلم منم والا چهارترم خوندم ولی گفتم شاید معماری بهتره باشه تغییر دا ...

نه بیکار که نمیموندی نهایتا میرفتی اطراف شهرتون صنعت کار میکردی یا طرح ثبت نام میکردی یا طب کار کار میکردی که اونم حقوقش کمه

ولی من کارشو دوست ندارم خیلی از هم رشته ای هامم ناراضی ان

نه بیکار که نمیموندی نهایتا میرفتی اطراف شهرتون صنعت کار میکردی یا طرح ثبت نام میکردی یا طب کار کار ...

راستش خارج شهر برام سخت میشد چون دخترم

شهر دیگه هم نمی تونم اینجا طب کار نداره من فکر کردم بیکار میشم عوض کردم ۳۰ملیون جریمه دادم🫠

راستش خارج شهر برام سخت میشد چون دخترم شهر دیگه هم نمی تونم اینجا طب کار نداره من فکر کردم بیکار می ...

خب اگه نخوای خارج شهر بری طب کارم نری بیکار میموندی دیگه

اشکال نداره کاش منم اون زمان ۳۰ ملیون جریمه میدادم ولی رشته مو عوض میکردم