2777
2789
عنوان

بچها واقعا از این زندگی خسته شدم

606 بازدید | 19 پست

خیلی خسته شدم همش زندگی تکراری امروز اف شوهرمه هفته ای یک بار اف داره 

بقیه روزا هم سر کار ولی همین یه روز یا میره ماشین درست میکنه یا میره پیش مادرش 

اصلا پیش من نمی مونه 

یا فقط پیشمه خوابه یا موبایل ظهر بهش گفتم من زنم دوست دارم برام یه خاطره تعریف کنی بغلم کنی بوسم کنی نوازشم کنی 

بعد اونم همون لحظه بوسید 

من بهش گفتم من نمیخوام الان ببوسی من کلی میگم خودش دید از ساعت۱۱سرپا بودم تا ۳اشپزی میکردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم شوهرم خیلی خیلی کم حرف اصلا یه خاطره هم براک تعریف نمیکنه فقط اوج حرف زدنش سوال کردن از منه ...

کم حرف بهتر از خاله زنکه شوهرم خاله زنک و دنبال بحث خسته شدم 

چرا خب خودت برنامه نمیریزی؟

شوهر من بلد نبود 

ی بار هتل گرفتم شهر دیگ ی شب کلی خوش گذش وقتی اومدیم کلی ازم تشکر کرد بخاطر پیشنهادم

جمعه ها هم وقتی شیفت نی خودم صب زودتر بیدار میشم فلاسک چایی و خوراکی و ی غذای ساده مث سوسیس و سیب‌زمینی برمیدارم بیدارش میکنم میریم بیرون 

کلی خوش میگذره

قند عسل من

عزیزم همممممه مردا همینن باید تو براش برنامه بریزی مثلا برو نت سرچ کن از قبلم بگو بهش هفته دیگه ک آفی ۱جاییو در نظر گرفتم بریم اونجا مثلا طبیعتی کوهی زیارتی کافیشاپی پیکنیکی

بعد ۱هفته هم مال خودش باشه