2777
2789
عنوان

پس چرا اینجوری شد؟؟؟

263 بازدید | 11 پست

من این قرص کلسیمو  تازه گرفتم یه ساعت پیش با دوتا لیوان آب خوردم الان کلیم خیلی درد گرفته  دوتا جعبه ام خریدم😐شده اینطوری بشید با این برند،با چی عوض کردین که درد نگیره؟؟؟؟؟

👻شما روح ندارید،بلکه شما روحی هستید که جسم دارید👻دارای رکورد ۴ بار ترکیدنِ کاربری🏆
دکتر گفته دو تا بخوری.. هیچ قرصی رو نباید دو تا دو تا خورد..

نه یه دونه خوردم با دو لیوان اب

👻شما روح ندارید،بلکه شما روحی هستید که جسم دارید👻دارای رکورد ۴ بار ترکیدنِ کاربری🏆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید معدت خالیه همراه غذا بخور

نه خالی نیس بعدم اونجوری باید معدمم درد می‌گرفت من کلیم حساسه خیلی

نه ولی کلا لبنیات نمیخورم ینی خیلی کم میخورم

اشتباه میکنی که بدون اینکه آزمایش میدی مکمل مصرف میکنی.دور از جونت اگه بدنت کمبودی نداشته باشه همین کلسیم میتونه بدنو درگیر سرطان بکنه.اول آزمایش بده بعدش مکمل استفاده کن اشتباه نکن ب بدنت آسیب نرسون

حداقل ویتامین سی بخور که بدنت قوی بشه چرا کلسیم اخه شاید کلسیمت کم نباشه

اخه زانوهام درد میکنه ،دندونامم حس میکنم زود خراب میشه☹️