2777
2789
عنوان

دعوای اساسی با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 44 پست

اگر مادرشوهرت خوب و منصفه

به نظرم با زبون خوش با حال استیصال با مادرشوهرت درد دل کن بگو گاهی درس دارم کار دارم ولی با اعصاب خردی منو مجبور می کنه بیام اینجا

مثالم بزن براش از اتفاق امروز

تا یه نصیحت درست درمون با پسرش بکنه

تاکید می کنم اگر مادرشوهرت واقعا خوبه اینکار رو بکن جواب میده احتمال زیاد

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بد. چطور راضی میشی بری سر سفره پدرشوهرت بشینی.

خون ب پا میشد من نمیرفتم.

خونه مادرتم نرو. بگو هبچ جا نمیرم. تا زمانی ک یاد نگیری اصول رفت امد با خانواده همسرو

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

یه مدت هیچ جا نرو باهاشم بحث نکن بگو درس دارم نه خونه مامانم میرم نه خونه مامانت  زور که نیست ...

بخدا ساعت هفت میرم خونه مامانم ساعت 8 برمگردم خونه مامانش بریم کم کم باید تا 3 ساعت اونجا باشیم 

خونه مامانت چقدر میری؟ اگه به همون اندازه ست جفتشو یکی کن اگه نه بگو مامانت با مامانم فرق نداره یک یا دو  بار در هفته کافیه 

یکی گفت چه دنیای بدی! حتی شاخه های گل هم خار دارند. دیگری گفت چه دنیای خوبی! حتی شاخه های پرخار هم گل دارند... عظمت در نگاه است نه در چیزی که می نگریم💖
احتمالا مجردی😉

چرا همیشه این حرفو میزنید!!! تروخدا بس کنید

اگ متاهلی به اینه ک یکی بیاد از صبح تا شب برا دستور بدع اره مجرد میمونم

اگه متاهلی به این معنیه که، زن هیچ حقی نداره اره مجرد میمونم!

تروخدا اینارو نگید مستقل بودن ب متاهلی مجردی ربطی ندارع

انسانی‌ فراتر‌ از درک‌ عمومی 

الانم از ظهر اومده نشسته خونه میدونم مادر شوهرم راهش نداده یک کلمه هم باهم حرف نزدیم من اومدم نشستم تو اتاق مثلا دارم درس میخونم ایشونم نشسته ور دل بخاری 

الانم از ظهر اومده نشسته خونه میدونم مادر شوهرم راهش نداده یک کلمه هم باهم حرف نزدیم من اومدم نشستم ...

چرا راهش نداده؟

یکی گفت چه دنیای بدی! حتی شاخه های گل هم خار دارند. دیگری گفت چه دنیای خوبی! حتی شاخه های پرخار هم گل دارند... عظمت در نگاه است نه در چیزی که می نگریم💖
بخدا ساعت هفت میرم خونه مامانم ساعت 8 برمگردم خونه مامانش بریم کم کم باید تا 3 ساعت اونجا باشیم  ...

یه مدت کلا هیچ جا نرو اتو دستش نده

وقتی گفت خونه مامانتم نرو بگو نمیرم خسته شدم دیگه 

میشه برام یه دونه صلوات بفرستی !؟ان شا الله حاجت روایی خودت 🌱
خونه مامانت چقدر میری؟ اگه به همون اندازه ست جفتشو یکی کن اگه نه بگو مامانت با مامانم فرق نداره یک ی ...

من خونه مادرم هروز میرم شوهرمم خونه مادرش هروز میره ولی ایشون خونه مادر من یک بار در هفته میاد اونم با دعوت رسمی از جانب مامان من ولی من باید هروز برم ننه جونشو ببینم تازه کلفتیشم بکنم 

چرا همیشه این حرفو میزنید!!! تروخدا بس کنید اگ متاهلی به اینه ک یکی بیاد از صبح تا شب برا دستور بدع ...

نه عزیزم منظورم این نیست چون مجردی نمیتونی نظر بدی.. میگم باید تو تاهل بیفتی تا اخلاق اقایون دستت بیاد.  اگر بخواهی با قاعده و قانون زن بودن پیش بری و بخواهی از حق و حقوقت دفاع کنی همش باید دعوا کنی...چون اونا از یه جنس دیگه ان..  اگر مجردی و یه روز متاهل شدی به حرفم پی میبری

من خونه مادرم هروز میرم شوهرمم خونه مادرش هروز میره ولی ایشون خونه مادر من یک بار در هفته میاد اونم ...

خب

پس بگو از این به بعد هفته ای یکبار رسمی با هم خونه مامان تو میربم هفته یکبارم خونه مامان من

ولی واقعا کسی که ازدواج کرده برای چی بابد هر روز خونه پدرش بره

مگر درس و کار و زندگی ندارین؟ 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️