2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی زوده که چرا عجیبه براشون؛ زوجی دیدم بعد ۱۰ سال تازه تصمیم گرفتن

من ۷ ساله ازدواج کردم فعلا نمیخوایم؛ شاید تا اخر هم نخوایم

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):

دوسال ک چیزی نیس من چهار سال ازدواج کردم انقد همه میگن 😞خسته شدم ی بارم اقدام نکردما فک میکنن مشکل داریم

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁

اینکه خواهر من ۱۰ ساله ازدواج کرده و قصد بچه‌دار شدن ندارند چی؟ 

انتخاب هر زوج به خودشون مربوطه. و کاملا بستگی به شرایط زندگی‌شون داره.

خواهر من دانشجوئه.  همسرش خلبانه. اصلا فرصت بچه‌داری رو ندارند. تمام وقت رو میذارن برای اینکه کنار هم باشند. 

دست و پا گم کرده‌ای دیدم، دلم آمد به یاد. سالک یزدی 🌸💛

منم بهمن بیاد میشه دوسال 

خیلی میگن فامیلا اعصابم خورد میشه 

یجوری میگن انگار مشکل داریم بچه دار نمیشم 

بابا خودمون نمیخوایم اه اه 

من قرار بود ماه پیش اقدام کنم ولی کنسل شد 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بستگی به سن خودتون داره..من وقتی ازدواج کردم ۲۸ سالم بود..حدود یک سال بعدش بچه دار شدم..

به علاوه کسانی که تنبلی تخمدان و..دارن دکتر توصیه می کنه پیشگیری نداشته باشن..

علاوه بر اون ممکنه قلب جنین تشکیل نشه یا سقط و...که هر چی زودتر باردار بشید و به تعویق نندازید زمان رو از دست نمی دید..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

ماهم سه ساله

خودم فعلا نمیخوام همسرمم قبلا میخواست الان میگه حالا فعلا خودمونو پیدا کنیم بعد

ولی اطرافیان خیلی اذیتش میکنن، یه جوری بهش میگن که نمیتونید بچه دار شید اونم ناراحت میشه طفلی

نه عزیزم کی گفته همون اول باید بچه دار شید این تصمیمی که خودت و همسرت باید بگیرید به بقیه هم ربطی نداره اگه کسی هم گفت بگو میخوام ببینم شما که بچه دارید چه گلی به سرتون زدن 😂😂

11ساله متاهلم بچه ندارم. مقاومت کن که راه سختی در پیش داری

یعنی قصد بچه دار شدن ندارین شما اصلا؟

مامانا استنداسم کودک درست میکنم واسه اتاق  بچه های گلتون اینم پیچ اینستامgallery_fantezijat خوشحال میشم یه سربزنی💕💐اینم کانال ایتام@estand_esm

منم راهنمایی کنید یسال عروسی کردم مادرشوهرمو هر بار دیدم گفت بچه ،،  شوهرمم میخواد خودم فعلا نمیخوام

عضو گرو آبی ،وزن شروع ۷۲، وزن هدف ۶۲، تاریخ شروع رژیم ۱۳،۴،۱۴۰۱، من میتونم در عرض سه ماه به وزن دلخواهم برسم