2777
2789
عنوان

زودپز چه مارکی خوبه بچه ها؟؟🤔

7079 بازدید | 14 پست

برقی نباشه_

چ مارکی دارین ک خوبه ؟؟قیمت شم بگین اگ میدونین

و اینکه چند لیتری مناسبه ؟!!؟

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
مامانم پارس استیل داره عااالیه دست راست آشپزخونس واسه من دوقلو کلورانس خریده اونم مادربزرگم داشت خی ...

پارس استیل رو منم شنیدم_مرسی گلم🌹

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تفال و فیسلر هر دو خوب هستند. گنجایش 6 لیتر به نظرم خوبه و 8 لیتر شاید زیاد باشه.

اها منم ۶مدنظرم بود_مرسی عزیزم 😍

Wmf . 

عه اینم شنیدم

موندم بین تفال و vmf و یونیک

من مارک کنزو دارم 

عالیه دوقلوعه 

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
من مارک کنزو دارم  عالیه دوقلوعه

این دوقلو راستی یعنی چ؟؟چ استفاده ای داره؟؟

من دوقلو مارک زولینگن دارم ۱۲ ساله عالیه

اوه ۱۲سال _مرسی گلم

این دوقلو راستی یعنی چ؟؟چ استفاده ای داره؟؟

دو تا قابلمه یکیش کوچیکتره یکیش بزرگتر دوتا در داره یکیش زودپز یکیش پیرکس مهمونات کمتر بودن از کوچیکه استفاده میکنی مهمونات زیاد بودن از بزرگه

ببین هم نحوه استفادش راحته هم عالیه یعنی قرمه سبزی رو بیست دیقه ای پخت گوشتاش از استخون جدا شده بود

من خودم از زودپز میترسم مهمونام خودشون اومدن چندبار استفاده کردن میگفتن عالیه حتی نحوه استفادش نسبت به قدیمیا خطرش کمتره خواستی نگاه میکنم اگه دم دست بود عکسشو میفرستم برات

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
دو تا قابلمه یکیش کوچیکتره یکیش بزرگتر دوتا در داره یکیش زودپز یکیش پیرکس مهمونات کمتر بودن از کوچیک ...

آها چ خوبه پس،مرسی عزیزم بااش😍🌹