2777
2789
عنوان

چه دنیای کوچیکی شده 😂

122 بازدید | 1 پست

من چندسال پیش یه استان دیگه طرح میگذروندم و کار میکردم، یه آدم فوق بد ذات رئیس سازمانمون بود خیلی من رو اذیت کرد. همه رو اذیت میکرد من رو از همه بیشتر چون زیربار حرف زور نمیرفتم وظایف اضافی بدون پرداختی انجام بدم. از طرفی هم طرحم بود و نمیتونستم اونجا رو ترک کنم. به هر بدبختی بود دوسال تحمل کردم و روز آخر بدون خداحافظی رفتم پشت سرمم نگاه نکردم دیگه. امروز بعداز کار رفتم دانشگاه یه کار اداری داشتم مجبور شدم چنددقیقه منتظر بمونم دیدم همون آقا هم اونجا نشسته و نگو از سمتش برکنار شده اومده استان ما دنبال کار میگرده 😂😂😂 خیلی دقایق پرتنشی بود اصلا فکرشم نمیکردم دیگه باهاش زیر یه سقف قرار  بگیرم. اولش هم متوجه حضورش نشدم تا وقتی شروع کرد با منشی بخش صحبت کردن یهو جا خوردم اون هم من رو شناخته بود هی نگام میکرد باهاش حرف بزنم منم خودمو زدم به اون راه که یعنی اصلا تو خر کی باشی من تو رو نمیشناسم حرفی هم باهات ندارم

اللهم انّی اسئلک باسمک العظیم الاعظم                          شوهری رو که من بخوام با بی‌حجابی بقیه نگران ازدست‌داشتنش باشم باید بذاری دم در ببرنش. گویا این عزیزان طعم عشق و علاقه رو هیچ‌وقت نچشیدن.بابا چرا اینقدر بی‌اعتماد‌به نفسین شما!؟ کسی که بخواد بره، میره :/"مجردم" «یا موافق با نظر من هستی یا دشمن خونی من که باید کشته بشی»نگاه برخی دوستان هنگام بحث کردن.تاپیک حس ششم دوس دارم به روم نیارین 🤭دکتر داروساز هستم. زیاد آنلاین نمیشم ولی اگه سعادت حضور داشتم سوالی داشتین درحد توانم درخدمتم

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀