2777
2789

به نظر من یک زن که جدا شده یک زن قویه یک زنی که اعتماد به نفس بالایی داره میدونید چرا چون برای وجود خودش ارزش قائله زیر بار حرف زور نمیره چرا یک زن باید هرچی همسرش بگه بدون چون و چرا قبول کنه مگه این نیست که یک زن ازدواج میکنه مستقل بشه از خانواده خودش جدا میشه ولی در عوض یک مرد بعد ازدواج انگار وظیفه اش هست زنش کلفت خانواده اش بشه چرا مرد هیچ وظیفه ای نداره در قبال خانواده همسر چون خرج میکنه؟بکنه در عوض زن هم خیلی فداکاری میکنه چیزهایی که وظیفه اش نیست خونه مرد باجون و دل انجام میده من مجردم ولی اطراف زیاد دیدم اینطوری هستن... هیچ وقت یک زن مطلقه رو بد نبینید چون اون خانم یک زن شجاع بوده خودش رو از دست همچین مردی که فکر میکنه آقا بالا سر هست نجات داده یه زن مطلقه یعنی قهرمان زندگی خودش... حالا اول ازدواج نکنیم یا باچشم باز ازدواج کنیم از اول هم نباید به خانواده همسر حق دخالت بدین...

عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطلقه، بیوه نداریم مجرد یا متاهل این القاب توهین به جنس خودمونه

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

کاش همه چیز به این راحتی بود.....

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
مطلقه، بیوه نداریم مجرد یا متاهل این القاب توهین به جنس خودمونه

ببین چطور منظور خودم رو میفهموندم که یعنی چی مطلقه نوشتم چون خواستم متوجه بشین 

عضو گروه لاغری خزان نارنجی وزن اولیه ۸۷کیلو وزن دوم ۸۰کیلو وزن هدف ۷۰کیلو.. البته برای خواهرم هست ولی من به جاش عضو شدم کمکش کنم 🥰

توی بعضی موارد و خانواده ها اینطور هستند

بعضی ها هم به سختی دارن تلاش میکنن 

برای همه شرایط یکسان نیست 

هرچند مرد مطلقه هم اینطور

تا جایی که میتونیم بهم حس خوب و انرژی مثبت بدیم و از کنار هم بودن لذت ببریم

متاسفانه جامعه ما به خانم مطلقه به چشم بد نگاه می کنه 

و محدودش می کنه در حالی که اون  زنیه مثل من ، شما ،مادرامون  و همه زن هایی که دیدم فقط مشکل پیش اومده تو زندگیش و دیده قادر به ادامه نیست 

خدا تمام کسایی که این خانم هارو قضاوت می کنند رو جوری در این راه بذاره و امتخانشون کنه که فقط خودشون به سزای اعمالشون برسن و بفهمن کار خدا حساب کتاب داره و تهمت بستن به کسی راحت نیست 

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)
بله باحرفاتون موافقم منتهی کلا تعمیم به کل دادن خوب نیست

منظورم خانمایی هست که نذاشتن زور بشنون نذاشتن کتک بخورن نذاشتن حرف مفت گوش بدن تا آخر عمر خودشون رو به خاطر حرف یک عده آدم بیخود وقف زندگی کثیف با اون مرد نکردن

خواهر اینا که گفتی درست کاملا.

ما خودمون ما زنها باید مثل اقایون اتحاد داشته باشیم، هوای همو داشته باشیم، پشت همو خالی نکنیم، 

ما زنها میشینیم پشت سر همدیگه غیبت میکنیم، تمسخر میکنیم.

ما زنها کلا شجاع و قوی هستیم که یک انسان از توی بدن ما بیرون میاد(زایمان) ولی اسم مردها قوی در رفته :) 

مطلقه ها بعد از جدایی مشکل درآمد دارند. نمیخوان سربار باشن. فشار خانواده و جامعه روشون زیاده. باید درکشون کرد.