2777
2789
عنوان

طبق معمول مادرشوهرم

437 بازدید | 15 پست

من همسرم خودش خوبه فقط ايرادي كه داره دخالت نميكنه تو امور منو مامانش 

مادرشوهرم يه خواهر داره كه سه تا دختر داره و يه عروس منو عروسش همزمان تو يه سال ازدواج كرديم ولي اين خواهره مدام اختلاف ميندازه بين من و مادر شوهرم همش اوقات تلخي همش دعوا مرافعه واقعا خسته ام كردن انقدر بد ذاتن خدا ميدونه عاجزم از دستشون خودش و دختراش و عروسش مدام خونه ي مادر شوهرمن يه جوريم دعوا ميندازن كه من نرم الان تولد مهموني ميگيرن منو نميگن ابله مادرشوهرم ميره مياد دعواشو بامن ميكنه با طول وتفسيرم كادو ميبره با اينكه كمك مادرشوهرمم بهانه گير نيستم سالها با بيكاري و بي پولي پسرش ساختم مثه كوزت ازم كار كشيد صدام در نيومد ولي باز قدر نميدونه و عروس خواهرش ملائكه است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید وقتش رسیده

اروم مادرشوهرت رو حذف کنی

حداقل رفت و امد

حداقل صحبت

و بیخیالی

همین ادم زمین گیر بشه

یاد تو می افته

من دیگه الان مادرشوهرم بس کن ولش کردم و

جوابشو ندادم و رفت امد رو کم کردم

بهم میرسیم حرفی نداریم بزنیم......

سپردمش به خدا

خودش جواب اون تهت و زبون تلخش رو‌ میده

من به عدالت خدا اطمینان دارم

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
خداوکیل  این  خانواده های عتیقه و بی منطقو از کجا پیدا میکنین !

من واقعا ماجراي ازدواجم تلخه وهمه شاهد بودن بابام به خاطر ازدواج دومش واقعا اين ماجرا و سرنوشت رو با دعوا و كتك به من تحميل كرد

من واقعا ماجراي ازدواجم تلخه وهمه شاهد بودن بابام به خاطر ازدواج دومش واقعا اين ماجرا و سرنوشت رو با ...

اشکال نداره گلم 

تقصیر  اون مادر شوهرته که  منطق نداره  نمیزنه تو دهن خواهرش 

عزیزم اولین مقصر خودتی چون شما مسئولیتی در قبال مادرشوهرت نداری که دور از جون مثل کوزت واسش کار کنی. 

وظیفه ات فقط شوهرداریه.

باهاشون قطع رابطه کن یا رابطه کم اونم کاملا رسمی باشه.

جلو ضررو از هر کجاش بگیری منفعته.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

شاید وقتش رسیده اروم مادرشوهرت رو حذف کنی حداقل رفت و امد حداقل صحبت و بیخیالی همین ادم زمین گی ...

متاسفانه همسرم شرايطش رو نداره شغلشون با پدرشون باهمه از اين ورم كه تك فرزنده

متاسفانه همسرم شرايطش رو نداره شغلشون با پدرشون باهمه از اين ورم كه تك فرزنده

لازم نیست همسرت اینکارو بکنه

لازمه مادرشوهرت یاد بگیره

شما اونو نمیبینید...حتی اگه جلو چشم همید

بفهمه حرفاش براتون مهم نیست

دیگه براتون عزیز نیست

و نمیتونه ناراحتتون کنه

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
يكم فك كنم فهمش براي من سخته

هرگز براش تعریف نکن چیکار کردی 

مثلن : رفتی خرید ، خونه تمیز کردی ، مهمونی بودی یا .....

تا ازت سوالی نپرسید ، باهاش صحبت نکن

هر چی پرسید سربسته و کوتاه جواب بده

و‌سعی کن اگه داره خیلی کنجکاوی میکنه به دلیلی محیط رو ترک کن مثل برو سرویس بهداشتی

هرگز نپرس‌ کجا بودی ؟ با کی بودی؟ مهمونی چطور بود؟ چرا رفتی ؟ یا چرا برگشتی......

ازت پرسید کجا بودی ؟ بگو کار داشتم و سریع موضوع رو عوض کن

به شنیدن حرفاش و دیدن کاراش علاقه نشون نده..تیکه پروند حتی گوشم نده.....

اگه بهت گفت با هم برید مهمونی جایی بهونه بیار و از موضعت کوتاه نیا

همسرت رو راضی کن با هم مسافرت و تفریحات دو نفره برید

هرگز پیشنها نکن برید خونه اش

تفریحات دو نفره خاص برای خودت و همسرت درست کن

تا همسرت بیشتر وقت پیش خودت بمونه

از هر ۳ بار رفتن یک بار رو کم کن و قبول نکن که بری

ارتباتط رو با خانواده خاله همسرت کامل قطع کن.....اما واضح نه

هر بار به یک دلیلی نرو..هر بارم اومدن به یک دلیلی شونه خالی کن......

واضح بود

هرگز براش تعریف نکن چیکار کردی  مثلن : رفتی خرید ، خونه تمیز کردی ، مهمونی بودی یا ..... تا ا ...

اره خيلي خيلي ممنون ببخشيد كه انقدر وقتت رو گرفتم ولي كانل متوجه شدم طلب خير دارم الهي كه هزار هزار خير سمت زندگيتون سرازير شه