دکتر من هم که امریکاست میگه پستونک هیچ ضرری برای بچه نداره وقتی دردهای کولیکیش شروع میشه به اروم شدنش کمک میکنه و خوابش خیلی راحت و منظم میشه مخصوصا اگر بخوای شیر دادنش رو منظم کنی و سر ساعت بهش شیر بدی خیلی بهت کمک میکنه...تو همین نینی سایت هم کلی تاپیک درباره مزایای پستونک هست...درضمن اگر ار پستونک ارتودنسی استفاده کنی هیچ تاثیری روی فرم دهان بچه نداره
در ضمن رکسانا جون هر کس روش های تربیتی و بچه داری خودش رو داره همونجور که من به خودم اجازه نمیدم به روش های شما اهانت کنم شما هم توجه کن که من و بقیه مامانایی که از پستونک استفاده میکنن نه تنبلیم نه میخوایم صدای بچه مون رو خفه کنیم اینقدر هم میفهمیم که وقتی میخوایم کاری بکنیم از چهار تا دکتر درست حسابی بپرسیم
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید