2777
2789
عنوان

از چند ماهگی پستونک بدم به نی نی؟

10676 بازدید | 15 پست
سلام-الان نی نیم 23 روزشه خوابش خیلی کمه مثلا 5 ساعت بیداره ولی 3/30 میخوابه باز بیدار میشه.میخوام ببینم پستونک بد نیست بهش بدم که به خوابیدنش کمک کنه آخه شنیدم ممکنه دیگه سینه نگیره چکار کنم؟
از هفته دوم میتونی بدی خیلی هم خوبه حتما بده ارتودنسی بگیر
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا هم به فک و دندون بچه کاری نداره
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
دکتر من هم که امریکاست میگه پستونک هیچ ضرری برای بچه نداره وقتی دردهای کولیکیش شروع میشه به اروم شدنش کمک میکنه و خوابش خیلی راحت و منظم میشه مخصوصا اگر بخوای شیر دادنش رو منظم کنی و سر ساعت بهش شیر بدی خیلی بهت کمک میکنه...تو همین نینی سایت هم کلی تاپیک درباره مزایای پستونک هست...درضمن اگر ار پستونک ارتودنسی استفاده کنی هیچ تاثیری روی فرم دهان بچه نداره

در ضمن رکسانا جون هر کس روش های تربیتی و بچه داری خودش رو داره همونجور که من به خودم اجازه نمیدم به روش های شما اهانت کنم شما هم توجه کن که من و بقیه مامانایی که از پستونک استفاده میکنن نه تنبلیم نه میخوایم صدای بچه مون رو خفه کنیم اینقدر هم میفهمیم که وقتی میخوایم کاری بکنیم از چهار تا دکتر درست حسابی بپرسیم
عصبانی نشدم عزیزم خوب یه کلماتی تکرارشون هم قشنگ نیست خودت هم میدونی شاید هفتاد هشتاد درصد مامانها از پستونک استفاده کنن
این که بعضی ها پستونک می دن و مشکلی پیدا نشده دلیلی نمی شه که بتونیم به عموم تعمیم بدیم
موارد زیادی هست که ارائه پستونک سر شیشه و ... باعث گیج شدن بچه می شه
چون نوع مکیدن سینه با سر شیشه کاملا متفاوته و مکیدن سینه انرژی بیشتری می خواد و دیده شده بعضی بچه ها راه آسونترو انتخاب می کنند و دیگه سینه نمی گیرند یا سخت می گیرن
حالا خواهشا کسی نگه من دادم مشکلی نشد
این قانونن نیست که استثنا نداشته باشه
موارد زیادی هم می بینیم که این مشکل پیش میاد مخصوصا تو بچه های سن کمتر
من از دکتر شنیدم که هیچ مشکلی نداره باعث ارامش کودک میشه به هیچ عنوان هم تاثیری روی دندون نداره
عزیزم به نی نیت حتما بده اگه بد شانسی نیاری و بگیره خیلی تو خوابیدن و غذا خوردن کمکت میکنه من دخترم 3 روزش بود پستونک دادم خدا رو شکر ئنئوناشم سالم و منظم در اومده پستونک ارتودنسی
چه حرفا....خارجیا همه پستونک میدن کدومشون فکش جلو اومده؟منم خوردم اصلا فکم جلو نیست....
بچه آرامش داشته باشه بهتره یا همش گریه کنه به گریه کردن عادت کنه؟
من هم به بچم از 2ماهگی دادم خیلی هم آرومه
وقتی پایین ترینم خداامید من است،وقتی تاریک ترینم خداروشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم خدا نیروی من است، وقتی غمگین ترینم خدا آرام جان من است