2777
2789
عنوان

طلا ارزون میشه به نظرتون

384 بازدید | 9 پست

سلام

به نطرتون میاد پایین 

میخام برا نی نیم چند تیکه طلا بخرم

همین جور داره میره بالا.

چقدر سخت کردن زندگی به مردم.نمیدونم صبر کنم میترسم بیشتر بشه.

چی بگم والله.من جات بودم یه لحظه هم شک نمیکردم برای خرید. حالا پایین بیاد هم مگه چقدر میخاد بیاد. باز خودت بدون

بزن باران به نام هرچه خوبیست / به زیر آوارگاه پای کوبیست / مزار تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاحالا دیدین چیزی بره بالا و بیاد پایین ؟😑😑فوقش اگرم بیاد ۳۰_۴۰ تومن 

بنظرم بخرید ...البته طلای سبک و کم وزن اصلا خوب نیست یا ربع سکه بخرید یا طلای آب شده 

یا توی بورس برید سهام طلا بخرید اصلا ضرر نمیکنید 

به بورس اعتماد نکنید. حتی طلا هم. به نظرم بخر پیش خودت باشه.چرا باید گوشتو بدی دست گربه ؟ 

بزن باران به نام هرچه خوبیست / به زیر آوارگاه پای کوبیست / مزار تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست 
تاحالا دیدین چیزی بره بالا و بیاد پایین ؟😑😑فوقش اگرم بیاد ۳۰_۴۰ تومن  بنظرم بخرید ...البته ط ...

برا نی نیم میخام گوشوار گردنبند بخرم.

الان با این پول نهایتا بتونم فقط گوشواره بخرم

خدانگذره ازشون

برا نی نیم میخام گوشوار گردنبند بخرم. الان با این پول نهایتا بتونم فقط گوشواره بخرم خدانگذره ازشون

😑😑😑😑

چیکار میشه کرد ؟بنظرم هر چی بتونی پول رو نقد نگه نداری بهتره چون روز به روز از ارزش میفته 

به بورس اعتماد نکنید. حتی طلا هم. به نظرم بخر پیش خودت باشه.چرا باید گوشتو بدی دست گربه ؟ 

صندوق طلا فرق می‌کنه هیچ ضرری نداره

با قیمت طلا بالا پایین میشه مثل سهام شرکتها نیست 

صندوق طلا فرق می‌کنه هیچ ضرری نداره با قیمت طلا بالا پایین میشه مثل سهام شرکتها نیست 

میدونم عزیزم.ولی تضمینی نیست باز. پیش خودشون باشه امن تره.