2777
2789
عنوان

قرص ریتالین

| مشاهده متن کامل بحث + 4524 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای بیش فعالی ؟ لطفا به بچه قرص ریتالین ندین

چرا ،چرا خوب نیست؟ پس چیکارش کنن؟ من یکی رو میشناسم برای کارش تمرکز نداره ریتالین مصرف میکنه

البته از بچگی مصرف نکرده، از بزرگسالیش استفاده میکنه

این قرص خیلی عوارض داره 

سعی کنین از لحاظ روحی وشناختی کمکش کنین 

و سعی کنین با بازی هیجاناتش تخلیه بشه اینکه صرفا ساکت بشینه یا بخوابه همش به ضررشه

حتما پیش روانشناس برین 

اللهم عجل الولیک الفرج....

ندین توروخدا اینارو نم پسرم تیک داشت با رسپیدون شروع کردن بعدش ریتالین و چرت و پرتا فقط عوارضش میمونه . فقط بچه همش خوابالود و منگ وقتی هم ولکن  بدتر از قبل میشه ، پیش حاذق ترین روانپزشکم که ببری فقط یه سری داروهای ارامبخش میده بعدش بدن عادت میکنه آرامبخش قوی تر با دوز بالاتر میدن و هیچ در مانی درکار نیست فقط کنترل میکنن یعنی فقط باعث خوابالودگی و منگی میشه که بچه اروم میشه و وقتی بچه رو مجبوری ۷صبح بیدار کنی بره مدرسه بچه بیشتر به مغزش فشار میاد و خیلی اذیت میشه من خودم خیلی حس بیچارگی دارم سر پسرم ولی الان یه راهی و پیدا کردم امیدوارم جواب بگیرم اگه بخواین به شما هم بگم باور کن باور کن قرصای اعصاب جز عوارض هیچ چیز دیه ای نداره 

@همسرمهربانم  لطفا یه گروه تشکیل بده واسه ما مادرای همدرد 

منم پثرم ۶ ساله شه از ۳ سالگی بیش فعالی ش و تشخیص دادن اما منم از ترسم اقدام نکردم

تا چندماه پیش هر جا میرفتیم بهش نقد میکردن برای زیر سوال بردن من و در نهایت شوهرم دید عذاب میکشم هر بی سوادی برای من یه پا تراپیست میشه موافقت کرد با روانپزشک

الان ۵ ماهه تحت نظر دکتر کاظمی فوق تخصصی روانپزشکی کودک هست

خدا رو شکر رو به بهبوده ولی میاز دارم به یه همدرد😟😟😟😟

@همسرمهربانم    لطفا یه گروه تشکیل بده واسه ما مادرای همدرد  منم پثرم ۶ ساله شه از ...

من هنوز درمان نشده دخترم 

و فقط متاسفانه مشکل ما توی کلاس هست 

ک دوست ندارع حالا نمیدونم ب چ دلیلی 

امروز معلمش جدا از کلاس عصر باهاش ی ساعت و نیم جداگانه کار کرده امتحان گرفته 

با وجودی ک ریتالین میخوره هنوز نتیجه ای عاید ما نشده 

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

سلام عزیزم ریتالین ایرانی طول میکشه تا تاثیرشو ببینی اگه امکان داره سوییسی شو گیر بیار... من برای پ ...

مال منم سویسی هست 

منتها تحت لیسانس 

یعنی ایرانی نیس 

فقط بسته بندیش توی ایران هست 

شما چند خریدین ؟

نتیجشو  کی دیدین ؟

♥️با افتخار معلم هستم ♥️