2777
2789
اگه جواب سلامتو نداد چی من چن با  سلام کردم جوابمو نداد

من اصلا سلام نمیکنم تا اون نگاهم کنه سلام کنیم هر دو هم زمان هیچ وقت خودمو کوچیک نمیکنم خیلی مغرورم 

اگه میبینی تو یه تاپیک باهم بحث کردیم و تو تاپیک بعدی باهات مهربون بودم بدون من اصلا به اسم کاربری ها دقت نمیکنم یا یادم میره                                 کاربر جدید نیستم۳ سال خاموش بودم ۹۸ به جمع گلتون اضافه شدمممم  ولیییی لو رفتم اشنایان شناسایی کردن کم مونده بود شرفم بره   با احترام جواب اونی که بهم توهين کنه رو نمیدم 🌷 یه صلوات برای خوشبختیم بفرستید ممنوووونم 🙏 
۱بار دعوامون شد که مقصر من نبودم ک عذاب وجدان بگیرم ... سرسنگین برخورد کردم به یا سلام اکتفا کردم.

جواب سلاممو نداد اونم چن بار باز من سلام کردم ولی نگاش اصلا نکردم دبگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه جواب سلامتو نداد چی من چن با  سلام کردم جوابمو نداد

باشوهرم میگم دیگه جواب نداده منم سلام نمیکنم.... یا سلامم کنم منتظر جواب نیسم که فردا حرف توش نباشه که آره توهم بی احترامی کردی

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

تو دیگه خیلی دیونه ای 

بیخیال باش یه جوری رفتار کن انگار اون نیست تو اون جمع 

من یه جوری بی تفاوتم که خودش از بودن خودش شک کنه

اگه میبینی تو یه تاپیک باهم بحث کردیم و تو تاپیک بعدی باهات مهربون بودم بدون من اصلا به اسم کاربری ها دقت نمیکنم یا یادم میره                                 کاربر جدید نیستم۳ سال خاموش بودم ۹۸ به جمع گلتون اضافه شدمممم  ولیییی لو رفتم اشنایان شناسایی کردن کم مونده بود شرفم بره   با احترام جواب اونی که بهم توهين کنه رو نمیدم 🌷 یه صلوات برای خوشبختیم بفرستید ممنوووونم 🙏 
من اصلا سلام نمیکنم تا اون نگاهم کنه سلام کنیم هر دو هم زمان هیچ وقت خودمو کوچیک نمیکنم خیلی مغرورم& ...

من خیلی ساده و بدبختم انقد بهش رودادم تو کوچیکتربن مسائل زندگیمم دخالت میکرد واقعا خسته شدم ده ساله دیگه بریدم فیط فمر اینم که فامیلاشون در موردم چی میگن بفهمن قهریم

بیخیالش یکبار کافیه ... البته اگه مقصر تویی سعی کن اشتی کنی یه طوری اما اگه مقصر اونه واستا تا اون پیش قدم بشه 

بیخیالش یکبار کافیه ... البته اگه مقصر تویی سعی کن اشتی کنی یه طوری اما اگه مقصر اونه واستا تا اون پ ...

اون دخالت بیجا کرد منم بهش گفتم بیشعور دعوا شد خلاصه اصلا تمایلی به اشتی ندارم چون اون اصلا عوض نمیشه

اون دخالت بیجا کرد منم بهش گفتم بیشعور دعوا شد خلاصه اصلا تمایلی به اشتی ندارم چون اون اصلا عوض نمیش ...

😆من دیدم خواهر شوهر و مادرشوهرم هردو سر اینکه پرو لباس عروسم نبردمشون دارن باهام دعوا میکنن ... بیشتر هم مادرشوهرم خواهرشوهرمو پر میکرد ... بهش گفتم خوب بین منو دخترت دو بهم اندازی میکنی🤣🤣🤣🤣

شب هم خونه ی مامانم دعوت بودن حسااابی سرسنگین بودم

اره مقصر اونه که دخالت میکنه

😁الان در صلح ب سر میبریم.. کار ما ب جای باریک کشید 

من رفتم بیمارستان 

کلا گفتم رد بدم هیچی برام مهم نیس حتی قید پسرتون که عاشقشم رو میزنم 🤣🤣🤣

بابا مامانم رفتن خونشون پدرشوهرم تازه ماجرا رو فهمید😁

از اون روز ب بعد خوب خوب شدن ...