2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بی اهمیت میشم انگار نیس اصلا

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
مگه اذیتش کردی که عذاب وجدان بگیری

نه اون اذیتم کرد مدام دخالت تو همه چی بچه داری زندگی انگار من هیچ کاری بلد نیستم فقط اون میتونه اخرش هر چی بی محلی کردم جواب نداد مجبور شدم دعوا کنم من ادم دعوا کردن نیستم برا این عذاب وجدان گرفتم

قهرم باشم جلو بقیه عادی رفتار میکنم مجز اینکه خودش جوری رفتار کنه که بقیه بفهمن قهریم.... 

حالا یسوال جاریم بعد کلی فحش و بدو بیراه و نفرین من قراره یه ماه دیگه برای زایمانم برم شهرمون دیدمش واکنش چی باشه.. چجور برخورد کنم... اگه بچمو بغل کرد چیزی بگم یا خنثی باشم

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

من با خواهر شوهر که نه 

ولی با جاری سرسنگین برخورد میکنم و اصلا نگاه تو چهره اش نمیکنم و تحویل نمیگیرم در حد یه سلام 

اگه میبینی تو یه تاپیک باهم بحث کردیم و تو تاپیک بعدی باهات مهربون بودم بدون من اصلا به اسم کاربری ها دقت نمیکنم یا یادم میره                                 کاربر جدید نیستم۳ سال خاموش بودم ۹۸ به جمع گلتون اضافه شدمممم  ولیییی لو رفتم اشنایان شناسایی کردن کم مونده بود شرفم بره   با احترام جواب اونی که بهم توهين کنه رو نمیدم 🌷 یه صلوات برای خوشبختیم بفرستید ممنوووونم 🙏 
قهرم باشم جلو بقیه عادی رفتار میکنم مجز اینکه خودش جوری رفتار کنه که بقیه بفهمن قهریم....  حال ...

من چن با  تو مهمونی دیدمش اصلا باهاش حرف نزدم واقعا دیگه خسته شدم جراتم نمیکنم به شوهرم بگم نمیام مهمونی

من چن با  تو مهمونی دیدمش اصلا باهاش حرف نزدم واقعا دیگه خسته شدم جراتم نمیکنم به شوهرم بگم نمی ...

شوهرت میدونه باهم قهرید.. خب بگو اینجور میام غرورم له میشه و اونجا معذبم 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی