2777
2789

سلام من شنبه ایی که گذشت آخرین روزه پریودم بود از اون روز تا ۵ شنبه لکه بینی قهوه ایی داشتم از ۵ شنبه تا الان خونریزی دارم کسی میدونه دلیلش چیه؟

سونو گرافی انجام دادم گفتن عفونت ولی دیشب که رفتم بیمارستان گفتن چیزه خاصی نیست ممکن سیکل قاعدگیت بهم خورده باشه

کسی هست اینجودی شده باشه تروخدا بگید خیلی میترسم و استرس دارم😭

مجردم تاحالا رابطه جنسی نداشتم قرص ضد بارداری و اورژانسی هم مصرف نکردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هورمونات بهم ریخته اگ خیلی نگرانی و سونو پلی کیستیک نشون نداده برو آزمایش هورمونی بده

توی سونو همه چیزم نرمال بود تخمدان رحم کیست و پلیپ و اینا گفتن نداری فقط تو توضیحات سونوگرافیم نوشته تجمع مایع اندک در کانال سرویکال ک نشان دهنده ی ترشحات هموراژیک دکتری که سونو کرد گفت عفونته ولی دیشب تو بیمارستان بهم گفتن سیکل قاعدگیت بهم ریخته 

واقعا؟ چیکار باید کرد؟؟ من خیلی استرس دارم و میترسم🤦🏻‍♀️

به نظر من حتما پیش یه دکتر طب سنتی برو باید مزاج شناسی بشی

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍

نشاسته تو اب بریز بخور.

مفنامیک اسید 

سماق رو گوشت کبابی بزن بخور.

سویق عدس بخور

اینا خونریزی قط میکنه.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.