2777
2789

سلام

بچه هام از وسط مهر مریضن 

چهار پنج تا دکتر بردم تا حالا یکی میگه آنفلوآنزا

یکیمیگه عفونت

یکی میگه سینوزیت 

یکی میگه سرما خوردگی 

یک هفته هم بستری بودن بخور دادن براشون توی بیمارستان و آنتی بیوتیک زدن براشون 

سرفه هاشون که بهتر نشد.... همچنان شدیدا سرفه میزنن 

حالا بعد دو ماه مریضی و چند دوره تب دخترم دوباره تازه الان تب کرده🤦 

خواهش میکنم

اگر تجربه ای دارید 

دکتر واقعا خوبی سراغ دارید 

یا دارویی فقط بهم بگید هرکجای ایران باشه میبرمشون فقط دیگه خوب بشن نمیدونم خاک کجا رو به سر بریزم

این انفولانزای لعنتی امسال حالتشه خیلی اذیت میکنه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم متاسفانه این ویروسوبیشتربچاگرفتن مجبور شدیم چندباردکترببریم من دگه اینقدرداروگیاهی وشربتای وقرصای مختلف دادم خسته شدم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ای بابا درک میکنم عزیزم..بدنشون ب شدت ضعیف شده..گباهی رو هم امتحان کن..من برای بچه هام ناشتا اب نمک قر قره میدم..بعد دود عنبر نسارا ..بخور اویشن و شلقغم...چهار تخم دیشب دادم...وماساژ پشت قفسه سینه با سیاه دونه یا روغن زیتون در روز سه بار..دم نوش اویشن وبومادران وپر سیاووش و...

عزیزم متاسفانه این ویروسوبیشتربچاگرفتن مجبور شدیم چندباردکترببریم من دگه اینقدرداروگیاهی وشربتای وقر ...

خب پس چیکار کنیم تبشو چیکار کنم اگ تشنج کنه خدایی نکرده چیکار کنم 

ببین شنیدم گل ختمی دم کنی بعد انجیر خشک بخیسونی توش بعد صاف کنی بدی بخورن برا سرفه خیلی خوبه

گل ختمی کلا برا عفونت و چرک عالیه

امتحان نکردما خودم ولی خیلی تعریفشو شنیدم حتی یکی میگف دخترم انقد دارو خورد ولی اصلا خوب نشد اخرش این ترکیب بهترش کرد

ون قمم  ولی دکتری ک بچه هاموخوب کنه هرجا باشه عب نداره  بخدا فوق تخصص عفونی اطفال هم برد ...

عه همشهری هم هستیم..ببین ببر پیش اقای دکتر مطلبی تو ۲۰متری شهید بهشتی..من فقط بچه هام رو اونجا میبرم..

خب پس چیکار کنیم تبشو چیکار کنم اگ تشنج کنه خدایی نکرده چیکار کنم 

شیاف اگرداری استفاده کن براشون وپاشویه کن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖