2777
2789

https://www.pishkhan.com/rooznameh/Etemaad

دكتر عليرضا نورپور، رييس دانشكده محيط زيست دانشگاه تهران به گفت‌وگو نشسته‌ايم.

گفت‌وگويي كه گرچه وي محتاطانه پاسخگوي‌مان بود ولي در نوع خود مي‌تواند قابل تامل باشد و به شكل غيرمستقيم تاييدي باشد بر توليد گاز متان توسط مجتمع آراد كوه و تشكيل ابر متاني. 

آقاي دكتر چند روز قبل خبري منتشر شد مبني بر اينكه ناسا اعلام كرده كه ابري به جنس متان به طول 5 كيلومتر برفراز تهران ديده شده كه منشا آن مجتمع دفع زباله آراد كوه است

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»

اینجارو بخونید

زمان موسی خشک‌سالی آمد. آهوان خدمت موسی رسیدند که ما از تشنگی تلف می‌شویم،لذا از خداوند متعال در خواست باران کن! موسی به درگاه الهی شتافت و داستان آهوان را نقل نمود!خداوند فرمود: موعد آن نرسیده،موسی هم برای آهوان جواب رد آورد!تا این‌که یکی از آهوان، داوطلب شد که برای صحبت و مناجات بالای کوه طور رود. آهو پیش از رفتن، به دوستان خود گفت: «اگر من جست و خیز کنان پایین آمدم بدانید که باران می آید وگرنه امیدی نیست!»آهو به بالای کوه رفت و حضرت حق به او هم جواب رد داد. اما در راهٔ برگشت، وقتی به چشمان منتظر دوستانش نگاه کرد، ناراحت شد! شروع به جست و خیز کرد و با خود گفت:«دوستانم را خوشحال می کنم و توکل می‌نمایم؛ تا پایین‌رفتن از کوه هنوز امید هست!»تا آهو به پائین کوه رسید، باران شروع به باریدن کرد!موسی علیه السلام معترض پروردگار شد،خداوند به او فرمود: «همان پاسخ تو را آهو نیز دریافت کرد با این تفاوت که، آهو دوباره با توکل حرکت کرد و این پاداش توکل او بود!»هیچ‌وقت نا امید نشو،لحظه‌ی آخر، شاید نتیجه عوض شود          «توکل‌ات به خدا»

متاسفانه بیماری تو تهران خیلی زیاده اونم بخاطر همین الودگی هواست ک همیشه هست

تو خونه دستگاه بخور سرد روشن کنین من داخلش عرق نعنا یا گلاب یا اسانس اکالیپتوس میریختم

بیرونم ک میرین ماسک بزنین

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرطان تنفس میکنیم

مرگ تدریجی

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

من هرسال اینموقع به فکرم میرسه در برم از تهران یه شهر دیگه زندگی کنم ولی باز بهار تابستون میشه یادم میره ولی خدایی برم هیچ جا رو ندارم مادرم خواهرم اقوام همه تهرانن

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

وحشتناکه الودگی هوا 

همیشه زمستون ک میشه تصمیم میگیریم از تهران خارج شیم بریم کرج

بعد بهارو تابستون ک میاد یادمون میره

بچه ها دارن سخت نفس میکشن. 

گاز متان خیلی خطرناکچند سال بعد سرطان میگیریم خدا نیاره

من هرسال اینموقع به فکرم میرسه در برم از تهران یه شهر دیگه زندگی کنم ولی باز بهار تابستون میشه یادم ...

😢😢😢😢😭😭😭😭دقیــــــــــــقا داشتم تایپ میکردم

وحشتناکه الودگی هوا  همیشه زمستون ک میشه تصمیم میگیریم از تهران خارج شیم بریم کرج بعد بهارو ت ...

من کرجم اینجام دست کمی نداره قشنگ دود نفس میکشیم

👻شما روح ندارید،بلکه شما روحی هستید که جسم دارید👻دارای رکورد ۴ بار ترکیدنِ کاربری🏆