2777
2789
عنوان

بی تفاوتی🍂

482 بازدید | 21 پست

آدمها فکر میکنند 

با تظاهر به بی تفاوتی جذاب تر میشوند... 

فکر میکنند اگر پیام ها را دیر جواب بدهند، 

یا دیرتر سر قرارشان برسند با کلاس ترند... 

این باور های غلط از کجا آمده؟!؟ 

وقتی به عشق و احساس کسی بی تفاوت باشی، 

رسما اورا کشته ای.. 

یک مدت به حرمت احساسش تحمل میکند اما بالاخره میرود دنبال کسی مثل خودش... 

آنوقت شما میمانید و یک عالمه عشق ِ جذاب و با کلاس که روی دستتان مانده...

چقدر قشنگ بود...ولی من نمیتونم برم..جایی رو ندارم...مجبورم به تحمل بی تفاوتی😞💔💔💔

منو تو تاپیک های مربوط به بارداری تگ کنید ' هیچ اطلاعاتی ندارم و میخوام اقدام کنم...اگه امصامو تا اخر خوندی یه صلوات برا امام زمانت بفرست اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند روزه یه نفر بهم بی محلی کرد و جوابمو نداده یادش میفتم حرص میخورم مثلاً میخواست بگه جوابی ندار ...

بعضی ها فکر میکنن با این کار باعث جذب کردن بیشتر و وانمود به اینکه من سرم شلوغه و..میشن ولی سخت در اشتباهن... 

به رفتن جسمی نیست خیلی ها سال هاست رفتن ولی جسمشون مونده...

چقدر بیشتر دلم گرفت...ما سالهاست که از کنارهم رفتیم...

منو تو تاپیک های مربوط به بارداری تگ کنید ' هیچ اطلاعاتی ندارم و میخوام اقدام کنم...اگه امصامو تا اخر خوندی یه صلوات برا امام زمانت بفرست اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🤲
دقیقاً چون خودش هم گفت سرم شلوغه و وقت ندارم مگه میشه آخه این بهونه س

هیچ کس سرش آنقدر شلوغ نیست
که زمان از دستش در برود و شما را از یاد ببرد
همه چیز بر می گردد به اولویت های آن آدم...
اگر کسی به هر دلیلی تو را یادش رفت
فقط یک دلیل دارد:
تو جزو اولویت هایش نیستی

چقدر بیشتر دلم گرفت...ما سالهاست که از کنارهم رفتیم...

کسی بیاید 

ما را دعوت کند 

به رفتن...

به "رفتن" از تمام کسانی

که رفته اند 

و ما هنوز

در آنها مانده ایم...

کسی بیاید  ما را دعوت کند  به رفتن... به "رفتن" از تمام کسانی  که رفت ...

چقدر دوس دارم باهات حرف بزنم...

حتما عزیزم صحبت کنیم

دلم خیلی گرفته...مثل پاییز...

یکروزه همسرم رو ندیدم و هیچ خبری ازش ندارم...

ی دفعه ای رفت یا شما از خونتون رفتی؟ دلیلی داشته یا بی خبر

من رفتم..یعنی باهم رفتیم خونه مامانم...' اون برگشت خونه' دیشب خیلی شب خوبی بود..همه ی خانواده بودیم به جز اون...چون سر چیزی ازش ناراحت بودم مجبورش کردم بره بمونه تو خونه و تو جمع نباشه... خودم موندم..خیلی خوش گذشت...دورهمی خیلی خووبی بود ...دلم براش سوخت...الان دلم براش تنگ شده...هم ناراحتم ازش...