2777
2789
عنوان

من خیلی حساسم یا گند زدم واقعا؟؟؟

619 بازدید | 28 پست

سلام.بچه ها من امشب مهمونی دارم..تازه عروسم…مهمونا هم رودربایستی دار حدودن پانزده نفر…بعد احساس میکنم هیچی خوب پیش نرفت مثلا اینکه پذیرایی قبل شاممون خوب نبود میوه و شیرینی و شکلات و چای بود بعد ازینکه پیش دستی ها جمع شد تایم خیلی زیادی بیکار بودن و انگار هیچ خوردنی نبود…میگم کاش تنقلات داشتیم !!!!!

وقتی اومدن چای اماده نبود جلوی خودشون دم کردم یا میوه هام چیده نبود جلوی خودشون چیدم یعنی دیده میشد از اشپزخونه…یکم زود اومدن انتظازشو نداشتم …

بعد چایی یکم دیر اوردیم پشت سرش میوه در صورتی که باید شیرینی میبود…کلا خیلی سوتی دادم فک کنم همه فهمیدن خیلی استرس دارم و بی تجربم…انقد استرس داشتم بعد شام که اومدن اشپزخونه نمدونستم چیو به کجا بذارم گیج و منگ شده بودم…اه کی میشه منم زرنگ بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاق و سنگینی ؟  من همش فکر میکنم لاغرا خیلی زبر و زرنگن

ربطی نداره واقعا 

دعا کنید زن حسین بشم منم دعا میکنم شمام زن آقاتون بشین... انشالله که خیره  ♥️⚘️😋💮🌈💮🌷🤥💮🍀🐅🔴🐅🤩🤫😏🐎🌷🐎🌷🐎🐎🌈🐎🐎🐎🌷🤫🤫😏🤫🤩🤫🤩🐎⚘️💞👋🔴🤥🔴🔴🔴🔴🔴🥰😞🌈😘😑🤬😑🌷🌹🌈🌹🌷🌹🌷🌹🌈🌹😏😞😏😞🌷😞😏♥️😏😞😆😘😑😋♥️🤬♥️♥️♥️♥️😋♥️😋♥️♥️♥️♥️😑⚘️♥️🤩😑🍀😑😑🌷😑🤩😑♥️🤩♥️🤩♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😑😑😑♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️⚘️🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🌷🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐅🐅🐅🐅🐅🐅
سلام،خب طبیعیه.اشکالی نداره

مرسی واقعا🥹🥹من خیلی کمال گرام  دلم میخاد همه چی دربهترین حالت پیش بره ولی وقتی استرس دارم خل میشم مغزم فرمون نمیده فقط توی حالت ارامش کارمو خوب انجام میدم

عزیزم مطمئن باش اونا درک‌میکنن ولی بنظرم طبیعیه  نمیشه که از اول تا اخرش دهن ادم‌بجنبه 🤨

نمیدپنم هزیزم شاید اعتماد به نفسم کمه و حس میکنم همه مهمونا یه چک لیست دستشونه دارن به مهمون داری و خونه داریم نمره میدن  

فقط استرست شاید کارو خراب کرده باشه چی میشه اگه بعد اومدنشون میوه بچینی مگه مهمونی خیلی رسمیه؟

ای لعنت بر این استرس که واقعا اذیتم خودم و دست خودم نیس …قبل اومدن مهمونا انقد قلبم تند تند میزد به خودم ممیگفتن چه خبره مگه؟؟؟؟؟