2777
2789
عنوان

مادربزرگم هست ICU

332 بازدید | 20 پست

امشب بالا سرس بودم فردا هم دوتا امتحان دارم و هیچ نخوندم مثل چی خوابم میاد چیکار کنم؟؟

به خاطر خون ریزی معده بستری شده،معده‌اش رو شست و شو دادن وای رفتم بالا سرش خیلی لاغر شده بود لوله و سرم بهش وصل کرده بودن...

خیلی ناراحت شدم دیدنش به اون شکل خیلی غم انگیز بود 🙂💔

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردا که تعطیله مدارس

نیست

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!
فردا که تعطیله مدارس

ک گفت😐😐😐😐

بگووووو ما بچه مدرسه ای داریم امشب با زور خوابوندیمش

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.
اگه امتحان کلاسیه استراحت کن  زود بخواب صبح بتونی بیکم بخونی

یکیش ترمه یکی میان ترم🥲🥲🥲

ک گفت😐😐😐😐 بگووووو ما بچه مدرسه ای داریم امشب با زور خوابوندیمش

والا اگه تهران و البرز و شهرستانای تهرانین تو کانال تعطیلی مدارس دیدم زده تعطیله البته دماوندو فیروزکوه و پردیس بازن

ک گفت😐😐😐😐 بگووووو ما بچه مدرسه ای داریم امشب با زور خوابوندیمش

استان تهران بجز دماوند فیروزکوه و پردیس بقیه تعطیل

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

ترمممم؟ چقدر زوده مطمینی ترمه؟ بشین تا صبح برای ترم بخون پس عزیزم 

امتحانش مهم نیست درس آسون غیر تخصصیه قبلا خوندمش فقط مرور می‌خواد که نکردم :) 

اون میان ترمه خیلی مهمه که ۶۰ درصد بلدم