سلام پسرم دو سال وپنج ماهشه دوسالگی بر اثر تب تشنج کرد الان باز تب کرد با این دماسنج دیجیتالیا ۳۸.۷بود ظهر یه بار استامنیفون دادم ساعت ۸ یه بار دیدم تب داره ساعت ۱۲ ام یعنی چهارساعت بعدش دادم ۵ سی سی الان ترسیدم باز تشنج کنه یه قرص دیازپام ۲ دادم دکتر گفت تا ۶ سالگی باید بدید دو روز اول تب کی شرایطش اینجوریه ؟
گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️
رو شکمش و کف پاهاش رو مچ دستاش و پیشونیش و پشت گوشاش
گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️
یدفعه اینجور شده تازه دوهفته پیش سرما خورده بود سرفه میکرد بردم دکتر باز الان آبجی مریض شده از اون گرفته حالش خوب بود گه گاه یه سرفه میکرد دمنوش دادم ولی داره دندون در میاره استامینفون دادم زیاد تب نداشت حالش خوب بود ۱۲ که خوابید زیاد داغ شد دمای ۳۸.۷ شد با استامینفون دادم یه ساعت بعدشمدیازپام بخدا استرس داره میکشه منو