2777
2789
عنوان

قرچک ورامین چجور جاییه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11456 بازدید | 40 پست
نمیدونم اخه سمت ما هرکی ازدواج میکنه بازم هر روز خونه مامانشه😂😂😂

اگر خودش ادم خوبیه خیلی ازدواج کن 

اگرشما تو زندگیه پدریتون لاکچری طور بودی اونجا اذیت میشی 

اگر دریه سطحین خوبه 

درکل مهم فقط و فقط شرافت مرده

🍦
عزیزم احتمالا از کرج تا اونجا سه ساعت باشه  خاهر شوهر من اونجاس خیلی جایه خوبیع منتهی دقیق کجا ...

مهدیه ۵ میشه کجاش😑

من فقط یه بار رفتم اونجا محیطشو دیدم بنظرم بد نبود خونه مادرش هم داخل یه کوچه بود که بازاره 

دیگ همینو فهمیدم فعلا 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا خیلی جایه عالی ای هست بازارش محیطش ک کلا فضای سبزو پارک شهزک صنعتی اینا داره رستوراناش من خودم اسلامشهرم خیلی دوسدازم ک برم اونجا منتهی بخاطر کاز شوهرم نمیشه

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
نمیدونم اخه سمت ما هرکی ازدواج میکنه بازم هر روز خونه مامانشه😂😂😂

اشتباه میکنن

تو این اشتباه نکن

اگه میخوای هرروز خونه مامانت باشی چرا شوهر میکنی؟ 

عزیزم هرجا دیدی کیس خوبیه قبول کن سنگین و رنگین هفته ای یکبار برو خونه مادرت با شوهرت سر بزنید برگردید

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

اگر خودش ادم خوبیه خیلی ازدواج کن  اگرشما تو زندگیه پدریتون لاکچری طور بودی اونجا اذیت میشی&nb ...

نه ما خودمون معمولی رو به پایینیم. 

ولی خیلی ادم خوبیه مومن و خونگرم کلا زن دوسته

نه ما خودمون معمولی رو به پایینیم.  ولی خیلی ادم خوبیه مومن و خونگرم کلا زن دوسته

پس بهترین کیسه حتما روش وقت بذار اگر خوبه بیشتر فکرکن

من خودم فقط برام مهم بودهمسرم شریف باشه این دوره ادم شریف کیمیاست

🍦
پس بهترین کیسه حتما روش وقت بذار اگر خوبه بیشتر فکرکن من خودم فقط برام مهم بودهمسرم شریف باشه این د ...

تو بیمارستان کار میکنه کلا هر موقع بیکار میشه میاد کرج که منو ببینه هر سری هم برام یه چیزی میخره از گل نازک تر نگفته بهم تاحالا😅

البته هنوز ۱ ماه نشده داریم آشنا میشیم 😂