2777
2789
عنوان

قرچک ورامین چجور جاییه؟

11436 بازدید | 40 پست

سلام من خودم کرجم ولی یه خواستگار دارم قرچک ورامینه خونش. شرایطش خوبه اونجا خونه داره اخلاقشم خیلی خوبه  ولی مامانم میگه راه دوره البته ۲ ساعت راهه تا اونجا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم احتمالا از کرج تا اونجا سه ساعت باشه 

خاهر شوهر من اونجاس خیلی جایه خوبیع منتهی دقیق کجاشه؟

مثلا قرچک جداس ورامین هم جداس فک کنم ورامبن ب نصبت قرچک گرونتر باشه و افغانی زیاد عست تو قرچک ورامبن اما تو ورامین افغانیای پولدار هست کلا جایه قشنگیه محیطش اینا خوبه خیابونو کدچه هاش بزرگه

خدایا ممنونم ازت ❤️🌿
واقعاا؟؟

عزیزم به چنین حرفایی ذره ای اهمیت نده!همه جای دنیا خوبو بد داره ورامینم از شهرستانای تهرانه دیگه همون تو تهرانم فشم و لواسون که بری انقدر افغانی و غیره میبینی باورت نمیشه اینجا بالاست . قرچک جای خوبی نیست..حقیقتش.. ولی ورامین جای خوبیه😚