2777
2789
عنوان

گرم گرفتن و بازکردن سر صحبت با پسرا

6434 بازدید | 42 پست

سلام خوبید 

مطمئنا خیلی ها تو اینستا از بعضی پسرا یا دخترا خوششون میاد و راحت باهاش شروع میکنن به صحبت بیایین به ما هم یاد بدین چطوری انقدر ارتباط اجتماعی خوبی دارید و چطور دوستی و رفاقت رو از صفر شروع میکنید 

کاربری دست دونفره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اینطوریم نیست خوبی کردن یه مرزی داره که من بلدش نیستم

اره واقعاولی بنظرم ادم باید ذاتش خوب باشه ذات و خوب پاک ب یریا طرف ناخوداگاه خودش میادسمتا حیله  و حقه عاقبت نداره

شیطون دیگه چجوری بگم آخه😂خوش خنده باحال پایه شاداب...اونا دخترای خیلی ساده خیلی سنگین عبوس اخمو نمی ...

من دقیقا خیلی ساکت خیلی سنگین هستم راهنمایی کن لطفا میخوام عوص کنم خودمو بچگیهام اصلا این طوری نبودم

کاربری دست دونفره

عهم عهمم

با سلام

بنام خدا

بسمی تعالی

یک دو سه چهار

خبب دویت گلم الان بهت میگم

من ک تو اینستا ی خواننده کشیدم طرفم😁

اون اول منو فالو کرد بعد حالا بگذریم

میتونی با استویات ک مثلا استوریای غمگین یا استوری از خودت بزاری و درضمن فالورهای پسرهم داسته باشی یعنی یکم خودنمایی کنی اما ریز هاا نه زیاد و هر روز مثلا امروز ی استوری شاد بزار حالا عکس نصف صورت یا با دوستان و..بعد چند رو بعد استوری غمگین همه میان چیشدهه چیشدهه و این شروع صحبت اول هم گررم حرف نزن یکم خودتو بگیر بعد از ی مدت خودسون بیستر پیگیر میشن حرف هم خود به خود میاد..و اینمم بگم اون کامنتایی ک زیر پست عاشقانه میزاشتم بی تاثیر نبودن تو جذب فالوور پسرم..کلی دیگه همینا..کلی نوشتم لایک کنید با تچکر

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋
اصن بگو چجور نیتشون ازدواج میشه خوااااهر شانسسسس

بخدا منی ک خودم دوست پسر داشتم چندتاس ک باهاشونم مغرورانه رفتار میکردم..میومدن درخواست ازدواج من به سه چهارتاش الکی گفتم نمیخخاام ازدواجا رل باشیم گفتن نههه پیج مامانم پیدا کرده بودن رفته بودن بهش پیام داده بودن واسه من😐حالا اگه رل نداستم یکی هم نمیگفت

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋