2777
2789
عنوان

کراتینه باعث ریزش میشه؟

2067 بازدید | 42 پست

موهامو کوتاه کردم خیلی کوتاه شده فر هم هست رفت بالا اعصابم خرد میخواستم کراتینه کنم منصرف شدم چون خیلی ارزون بود ترسیدم ریشه موهام بسوزه تا اخر عمرم پشیمون بشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من موهام فره

کراتین کردم 

ب فنا رفت

موقع آشپزی 

همش کف دستم بود. 

انقدر میریختتتتت

کوتاه کردم کلی مراقبت کردم 

الانم شبیه موهای گلشیفته یا همون مدل فارا زدم. 

موی مو بزن خیلیم خشمل و بانمک. 

شوهراتون چِشونه؟  
کراتینه باعث ریزش نمیشه شامپو بدون سولفاته که باعث ریزش مو میشه چون کف سر تمیز نمیشه ربطی به سوختن ...

واقعا؟

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

من موهام فره کراتین کردم  ب فنا رفت موقع آشپزی  همش کف دستم بود.  انقدر میریختتت ...

موی مو چیه عزیزم

زندگی آب در دستان ما  🌧️💧                                         و                                                                   زندگی ما در دستان آب است🌧️💧
بله چون مواد کراتینه اصلا به ریشه نمیزنن که بریزه همه فک میکنن از کراتینه س ولی از شامپوشه

خب اگه شامپو معمولی بزنیم چی میشه؟

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭