2777
2789

شوهرم 25ام تولدشه 

امروز گف یدونه گوسفند میخرم داداشام اینارو دعوت میکنم برا شام، بعد شامم کیک تولد و اینارو هم میخرم 

بعد من گفتم کیارو دعوت میکنی گف همه ی داداشامو 

بعد بهش گفتم چرا وقتی داداشات برات ارزشی قائل نیستن تو رو برا تولد خودشون یا بچشون دعوت نمیکنن ما اونارو دعوت کنیم 

اینو بگم ک 4 تا داداش داره 

با دوتاش خیلی صمیمی هستش یعنی هر هفته خونه یکیمونیم،گفتم اون دوتا رو با پدر و مادرت دعوت کن بقیه رو دعوت نکن 

بعد گفت گوه خوریش ب تو نیومده،من خوشم میاد دعوتشون میکنم مگه قراره از جیب بابای تو خرج کنم فک کنم خوشت میاد ب پدر و مادرت فوش بدم 

منم گفتم اولا احترام خودت و نگه دار 

دومن اون دوتا بزرگا ک خودتو براشون جررر میدی مگه برا تو ارزشی قائلن،اصلا میدونی تولد خودشون بچه هاشون کی هس منم میخام مث زنای اون دو تا رفتار کنم با هر کی از این ب بعد مث خودش رفتار میکنم 

گف تو غلط میکنی ب تو هیچربطی نداره چیزی از خونه بابات آوردی 

اینم بگم ک دو هفته پیش داداش بزرگش گف فردا جمعست جایی نرین من گوسفند میخرم مهمون منین 

فردا تا ساعت 4بعداز ظهر منتظر موندیم بعد شوهرن زنگ زد گف ما رو امیدوار کردی پ چیشد گف بخاطر باد برا همه رو میدم خونه خودشون  ،بخداااا 4 تیکه گوشت انداخته بود ته نایلون پسرش آورد داد و رف 

،بخدا حتی پدر و مادرشم از ترس زنش دعوت نکرده بود 

برادر دومش ک تا حالا چیزی ازش ندیدم ن تولد دعوتمون کرده،ن برا شامی ن چیزی 

منم حرف حسابم اینه ک چرا این دوتا رو دعوت میکنی در حال اینکع برامون ارزشی قائل نیستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حق با شماست 

ولی خب مردا هیچوقت قبول نمیکنن که دو تارو دعوت کنن و دوتاشو نه

یا هیچکس رو دعوت نکن یا هم به حالت کاملا مجبوری و برخلاف میلت همه رو دعوت کن 

چون فردا هم دعوت نکنی و برادرش گله کنه 

بازم همه کاسه کوزه ها سر تو میشکنه

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍

حق که با توعه ولی این شوهرتم زبون داره نمیشه کاری کنی همش میشه زندگیتون جنگ بذار خرج کنه اونام بی محلی کنن خودش سرش به سنگ بخوره

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈

مشکل همه ی خانوما اینه که نون خور شوهرشونن اگر بگیم مهمون بیاد اگر بگیم مهمون نیاد اگر بگیم خدا حقه اگر بگیم ماست سفیده فوری میگن به تو چه مگه از خونه بابات آوردی چقدر از این جمله بیزارم چقدرررر ولی متاسفانه حقیقت همینه و نمیشه کاری کرد

اگه شما بودین چی میگفتین؟

من واقعا برام اهمیت نداره فلانی تا حالا مارو دعوت نکرده یا هرچیز سطحی دیگه اما اگرم اهمیت داشته باشه رابطه خودم و همسرم برام مهمتره،پس هیچوقت خودم رو جلوش خراب نمیکنم ک با خودش فکر کنه من با خانوادش یا حتی فامیلاش مشکل دارم و می‌خواهم بینشون جنگ راه بندازم،خب مشخصه اگر چنین تولد مفصلی بگیره همراه با شام و گوسفند سر بریدن،بعد۲تا از برادراش رو دعوت کنه ۲تاش رو نه؟مگه میشه؟خب معلومه بینشون شکرآب میشه،اگر شوهرامون ب خودمون همچین حرفی بزنن قبول میکنیم؟حالا هزاری هم با خواهرمون یا برادرمون مشکل داشته باشیم،در کل اگر من جای استارتر باشم و راضی نباشم ک برادراش رو دعوت کنه با ذوق و شوق بهش میگم بیا حالا ک جشن تولد داریم،ی جشن ۲نفره بگیریم،میخوام فقط خودم باشم و خودت،بعدم ی برنامه ریزی توپ واسه پولش میکنم ک دیگه اسم گوسفند و مهمونی رو نیاره

عزیزم حق با شماست  ولی خب مردا هیچوقت قبول نمیکنن که دو تارو دعوت کنن و دوتاشو نه یا هیچکس رو ...

خب منم میگم شما چرا چ تولد خودتون باشه چ بچتوم هیچکدوممون رو دعوت نمیکنین