یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره چه اشکال داره اون طفلی هم دلش میگیره اینقدر مارو دپسرده و در حال زاری میبینه من هر وقت خوشحالم میگم خدایا دمت گرم وقتی هم ناراحتم یا کارا خوب پیش نمیره بهش میگم نشد یه بار یه کاری رو درست انجام بدی همه خدا دارن ما هم دلمون خوش که خدا بالا سرمونه
منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت 💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت میمانم، حسین جان
ببین وقتی که یه چیزی داری یه نعمتی داری که خیلی بخاطرش خوشحالی و همون لحظه ی خوشحالی خدا رو شکر میکنی هم خیلی خوب و عمیق به خدا وصل میشی یه بار امتحان کن خیلی حس مثبتی هست
هر شب توی رختخواب دستهام کنار هم میزارم و به خداوند میگم دوستت دارم و ازت به خاطر وجود خانوادم وسلامتیشونو شادیشونو... سپاسگزارم و هر چیزی که نیاز دارم رو نمیگم لطفا بهم بده میگم ممنونم که بهم میدی و از فرشتگان هم سپاسگزاری میکنم