2777
2789
عنوان

بخدا همه مامانا خوبن

65 بازدید | 4 پست

سلام...

چن ششب پیش ی خانمی تاپیک زده بود که شیرین کاری بچه هاتون فقط واسه خودتون خیلی خاص و شیرینه

خواستم همین جا بگم که واقعا درست گفتی و دست مریزاد واسه حرفی که زدی!!امشب مهمون داشتیم بخدا اینقددد تعریف بچه هاشو کرد از وقتی اومد تا وقتی که رفت فقط گفت بچم‌ فلان کارو کرد بچم اون طوری ج ی ش کرد!!!مدام هم به من گیر میداد که چرا بلوز اونجوری تن پسرت نکردی چرا نخوابوندیش!میدونم شاید بعضی ها از سر دلسوزی اینارو بگن ولی بخدا منم دوتا بچه بزرگ کردم میدونم چی تنشون کنم کی بخوابونمشون و چجوری شیرش بدم!!!واقعا خیلی مهمه اینقد تو تربیت و بزرگ کردن بچه دیگران دخالت کنیم جدا از اونم با خاطرات و کارایی که میکنن مخ بقیه هم نخوریم 

❤🩷کوردم و به کوردی دلیم عاشق کوردستانم💜🧡

یه همکار داریم هر وقت میخاد کسی رو تو خوشگلی مثال بزنه میگه شبیه دختر منه  بابا دخترت به چشم خودت قشنگه انقدر نگو

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه همکار داریم هر وقت میخاد کسی رو تو خوشگلی مثال بزنه میگه شبیه دختر منه   بابا دخترت به چشم ...

😂😂😂😂😂😂😂

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه همکار داریم هر وقت میخاد کسی رو تو خوشگلی مثال بزنه میگه شبیه دختر منه   بابا دخترت به چشم ...

بخدا اینقد اعصابم خورد شد ینی تا وقتی رفت همش از کارای دخترش میگفت مخ تموم مهمونارو خورده بود منم دوتا دارم ولی خیلی کم پیش میاد در موردشون حرف بزنم فقط وقتایی که ازم میپرسن

❤🩷کوردم و به کوردی دلیم عاشق کوردستانم💜🧡
😂😂😂😂😂😂😂

منم هی لال میشم بگم دخترت کپی خودته  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......