2777
2789
عنوان

بايد حقوقش رو بدم يا نه؟

319 بازدید | 21 پست

بچه ها من براي دخترم يه پرستار گرفتم كه در ماه ٨ روز مياد دخترم رو نگه ميداره و روزانه بهش يه مبلغي ميدم كه از قبل توافق كرديم مثلا روزي انقدر

بعد تو اين ماه چند روزش رو مريض بودم نرفتم سركار خودم موندم پيش بچه ام يه اون گفتم نياد 

چند روز هم مادرم اومد پيش بچه به اون گفتم نياد 

يعني تو اين ماه به جاي ٨ روز سه يا چهار روز اومده، بايد بابت اون روزهايي كه نيومده حقوقش رو بدم يا نه؟

در ضمن اين خانم براي همكارم هم ميره ٨ روز براي من و ٨ روز براي بچه ي همكارم ولي همكارم روزهاي تعطيل رو بهش پول نميده و حقوق روزانه هم از من كمتر ميده بهش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه روزانه باهاش حساب میکنی لازم نیست بدی 

ولی اکر ماهیانه توافق کردی مثلا ماهی انقدر حقوق ثابتشه پس باید بدی 

از طرفی هم بنا به درخاست خودت گفتی پرستارت نیاد 

ینی مرخصی با حقوق حساب میشه

خب اگه باهاش روزانه توافق کردی، میتونی همین رو بهش بگی و فقط همون روزهارو حساب کنی

ولی اگه ماهانه توافق کردی، روزایی که خودتون کنسل کردین رو باید پرداخت کنید

بسیار سخن بود ؛ نگفتیم و گذشتیم ...

بستگی داره چطور طی کرده باشین. 

مثلا اگر گفته باشین در طول ماه این تعداد روز بیا نگهداری کن حقوقت انقدر میشه باید پرداخت کنین. چون ماهانه طی کردین و خودتون گفتین که نیاد.

اما اگر روزانه طی کردین باید بر اساس تعداد روز کارش بهش حقوق بدین. 

روزي كه خودتون گفتين نياد بايد حقوقش رو بدين مگر اينكه قبلا توافق كرده باشين مثلا نصفش رو بهش بپردازين

مثلا ما هر روز بگيم نياد حقوقش رو ميديم كامل بالاخره اون روز واسه ما بوده و جاي ديگه نميتونه بره ديگه

روز تعطيل رسمي با روزي كه خودتون گفتين نياد فرق داره عزيزم

خب اگه باهاش روزانه توافق کردی، میتونی همین رو بهش بگی و فقط همون روزهارو حساب کنی ولی اگه ماهانه ت ...

ببين ما تو يه اداره كار ميكنيم كه اونم مياد تو اداره بچه رو نگه ميداره تو اتاق كودك

يه روزايي اداره تعطيل بود نه كه من تعطيل كنم ، مثلا به خاطر  تعميرات اداره رو تعطيل كردن نه من رفتم نه اون اومد

یاد خودم افتادم وقتایی که کارمیکردم.. واقعا آدم رو اون پول حساب باز میکنه چه روزای سختی بود

من وضع خودم معموليه، ولي اون واقعا احتياج داره و خيلي هم مودب و با حيا هست دلم نمياد كم كنم

ولي اون همكارم ميگه چرا بايد بديم وقتي نيومده و كار نكرده قرار بوده به ازاي نگهداري بچه روزانه بهش بديم

پیرو صحبت قبلیم یک نکته هم خدمتتون بگم؛ ببینید بابت پرستار بچه به هر کسی نمیشه اعتماد کرد. یعنی اینطور نیست که اگر ایشون نیاد شما بری یکیو پیدا کنی فوری بیاری. پس اگر بهش اعتماد داری با توجه به اینکه روی حرف و روزهای شما حساب باز کرده و از طرفی شما گفتین نیاد، بهش پرداخت کنین. همه چیز رو نباید دو دو تا چهار تا کرد. به جاش انگیزه و وجدان بیشتری پیدا میکنه برای مراقبت از بچه. 

روزي كه خودتون گفتين نياد بايد حقوقش رو بدين مگر اينكه قبلا توافق كرده باشين مثلا نصفش رو بهش بپرداز ...

ببين يه روزايي كه اداره خودش تعطيل ميشه چي؟ مثلا به علن الودگي هوا و برف و اينا 

اونو بايد بدم يا نه؟