2777
2789

ار اول مهر که مدرسه رفت مریض شد اوایل تب داشت دودور چرک خشکن خورد تا اینکه سرفه هاش خوب نمیشد چندروز خوب بود باز شروع میکرد چندباری هم دگزا زدن ابریزش سبز سبز داشت دکتر از سینوساش عکس گرفت گفت عفونیه باز چرک خشکن داد تا چرک خشکن تموم شد باز سرفه هاش شروع شد سرفه های خلطی وشدید مواقعی که ابریزشش سبز هست مواقعی که ابریزش شفافه سرفه های خشک و بدی میکنه باز دوروزه انقدر خشک سرفه کرده گلوش زخم شده انقدر دارو دادم خستم ...گیاهی :عناب به دونه پنیرک بنفشه دارچین عسل شربت ها :کتوتیفن سودوافدرین دکسترو متورفان زوفا قرص لوراتادین مونته لوکاست  اسپری سالبوتامول و فلوتیکازون کپسول ضد ویروس دکترای احمقم هرچی میبرم سردرنمیارن خستم بخدا سردرد گرفتم از صدای سرفش بخور هم میدم هم گرم هم سرد بگید چیکار کنم 😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرسه ها که باز شد آرامشم گرفته شده از بس مریض داری کردم 

بخدا سه ماهه چشم باز نکردم خودم ۴ کیلو کم کردم از یه طرف معدشم حساسه انتی میخوره بالا اوردناش شروع میشه من چیکارکنم خدایا

برای سرفه ؟چجور بود چه داروهایی دادن

بله

شدید سرفه میکرد

دکتر گفت اگه دیر می اوردیش تبدیل به آسم میشد تا اخر عمر همین جوری سرفه میکرد

داروها با توجه به نوع درگیری ربه فرق میکنه تو فامیل ما رفته بودن به اونا یه داروی دیگه داده واسه پسر من یه داروی دیگه

تو همين  ني ني سايت ينفر نوشته بود من واسه سرفه بچه هام هيچ وقت شربت دادم، ميگف هر شب قبل از خواب ويكس بكش به سينه و زير گلوش، چند تا دستمال هم بزار روش و لباسشو بكش پايين، ميگفت همون شب اول بهتر شدنشو حس ميكني،ميگف سه چهار روز كه بگذره كامل خوب ميشه، ميگف من سه تا بچه مو اينجوري بزرگ كردم و هيچ وقت بخاطر سرفه بهشون شربت ندادم ، حالا ميخاي امتحان كن

تو همين  ني ني سايت ينفر نوشته بود من واسه سرفه بچه هام هيچ وقت شربت دادم، ميگف هر شب قبل ...

اینجوری که پسرم گرفته ول کن نیست فکر نکنم با این درملن ها خوب بشه بازم امتحان میکنم