2777
2789

سلام وقت‌تون بخیرر

بیاید تو این تاپیک یه نامه‌ی عاشقانه‌ی اغراق شده برای خودتون بنویسید. برای خودِ خودتون. این کار به تقویت انرژی آفرودیت‌تون کمک میکنه. دو ایت. 🤍

عاشقتم زهرا

عاشق این غرورتم لعنتی✨️♥️

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

دمت گرم 

از اونی که فکر میکردم قویتری 

فقط یکم حساسیتتو بزاری کنار بهترازخودت پیدا نمیکنی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

وقتی ادم دوسال پیش رو تونستی قوی تر بسازیش

پس بازم میتونی ادامه بدی.. 💜🎶

"مِثِه کُدِئین طُ واسِه سَردَردی♪"                                                                 ⁴¹⁷                           

سلام قربونت برم

مرسی که انقدر قوی هستی

بیشتر به خودت اهمیت بده دور کله قشنگت بگردم

بیا بغلممم

بووس بووس

مووچ مووچ

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

زهره عریزم 

من عزیزم 

بعضی موقعه ها اذیتت میکنم میدونم 

بعضی موقعه ها بهت حسی میدم که فک میکنی کمی 

ولیییی تو خیلی قوی تر از اونی هستی که فک میکنی 

فقط خودت میدونی چیا از سر گذرونی 

خیلیی دوست دارم 

نذر کردم گر از این غم به در آیم               تا در میکده شادان و غزل خوان بروم

سلام قشنگم

قربون چشمات برم که تا این‌جای زندگی نظاره‌گر درست و غلطم بودن. پا به پام خندیدن و اشک ریختن. قربون قهوه‌ای روشنی که تو نور طلایی میشه برم. قربون مظلومیتشون وقتایی که میخواستم تغییرشون بدم و از رنگ‌شون راضی نبودم، برم. چندتا آدم تو دنیا موهاشون و چشماشون همرنگه و همچین هارمونی روشن قشنگی داره؟ 

تو قوی‌ترینی، تو دووم‌بیارترینی لعنتی من. تو نهایت چیزی هستی که می‌تونستی باشی. تو تلاش کردی اشک ریختی و یه جاهایی تونستی و یه جاهایی نه‌. یه جاهایی بازی خوردی و یه جاهایی بازی دادی. در نتیجه‌ی همه‌ی اون بالا و پایینا شخصیت الانت رو ساختی که واو! دمت گرم. تو بهترینی عزیز من. تو لایق بهترینایی. تو لایق تجربه‌ی قشنگ‌ترین حس‌هایی. روزها و تجربه های جدید نوش بادت عشق من. 

پوستت مثل برف سفیده، مثل بلور میدرخشه. منو بابت وقتایی که غصه‌ی جای جوش‌های قرمزت رو میخوردم ببخش و ببین چقدر خفنی که با وجود چیزی که برای همه نقص محسوب میشه تو باز هم زیبایی.

تو مورد عشق و محبت قرار گرفتی و میگیری‌. تو خانواده‌ای داری که نمیخوان اذیت بشی، که هوات رو دارن. تو دوستایی داری که حالت براشون مهمه. تو ادم موثری هستی و حرف‌هات باعث میشه ادما به فکر بیفتن و حرکت کنن. تو جیگری عشقی عسلی. تو لایق عشقی. تو لایق ثروتی. لایق ارامشی. من عاشق توام و قول میدم هرگز و هرگز و هرگز پشتت‌رو خالی نکنم. من تا ابد حامی‌توام. لاو یو بیوتیفول بچ.