امروز داشتم فیلمهای مهد بچمو میدیدم دیدم همه بچه ها حالا بعضی ها دست و پا شکسته ولی همشون میخوندن جز پسر من که فقط با تعجب نگاه میکرد این ماه وارد چهارسالگی میشه خرف میزنه حالا شاید مثل خیلی ها عین بلبل حرف نزنه ولی حرف میزنه خوب شده حرف زدنش جدیدا هم بیشتر هوشش به نظرم خیلی خوبه کارهایی که میکنه به عقل جن هم نمیرسه اعداد و رنگ ها و اشکال هندسی و… همه رو هم به فارسی هم به انگلیسی بلده تا ۱۰۰هم هم فارسی هم انگلیسی بلده ولی وقتی میبینم تو مهد شعر نمیخونه فکر های بدمیاد تو سرم که واقعا چرا؟؟؟به مربیشم گفتم گفت پسرها ب شعر علاقه ندارن مثل دخترها عوضش ریاضیش خوبه؟حالا نگرانیم به جا هست یا نه؟
بارالهی پناه میبرم و عذر میخواهم از ظلم و ستمی که در حضور من بر مظلومی رفت و من اورا یاری نکردم«مجردم، گفتم اگه یه وقت نظری دادم، وضعیت تاهلم رو بدونید»
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسر منم همینطور بود اطلاعاتش خیلی زیاد بود توخونه مثل بلبله ولی پارسال که پیش بود روزایی که شعر داشتن بزور میرفت مهد توتمام فیلمها یجا واستاده بود نه شعر میخوند نه حرکت انجام نیداد حتی تو جشن پایان سالش امسال که رفته مدرسه خیلی بهتر شده
اخه دیدم بقیه همه دارن میخونن یه حس بدی بهم دست داد که نکنه خدای نکرده چیزی هست که چرا فرق داره با بقیه
حدس خودم اینه چون دیر به حرف اومده و احتمالا در چندماه اینده راه بیوفته و دیگر اینکه دیدم مربی تو گروه گفته بوده شعرها رو کار کنیم ولی من تو گروه نبودم و کار نکردم باهاش
پسر منم همین سنه نگران نباش پسر منم تو مهد بلند نمیخونه ولی شعرا رو تو خونه برام میخونه ...
از تو گوشی خودش میره یوتیوپ میبینه مخ گوشیه فقط بعضی چیزها و قابلیت های گوشی رو من از اون یادگرفتم فکر کن در این حد رو گوشی و انواع بازی ها اوستا شده تازه من هی منعش میکنم از گوشی و ازش میگیرم ولی راستی شعرهای انگلیسی رو خوب یادمیگیره تکرارمیکنه فکر کنم چون اونا جذابن ولی مال مهد جذاب نیس حتما براش یا شعرهای تلویزیون رو میبینم دست و پا شکسته تکرارمیکنه مثل ایران عزیزم و سلام فرمانده و…و راستی فکر کنم خوندن هم بلده خودش اخه نمیدونم شکل نوشته ها رو حفظ کرده تو ذهنش مونده اخه مثلا نوشته انه شرلی میخونه یا اول برنامه ها مینویسه به نام خدا میخونه .کلا علاقه داره نوشته های تلویزیون رو بخونه