2777
2789

همه چیز البته برای خاص بودن باید تا جایی که میشه اجناس خارجی خرید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر تاپیکت قشنگه ،،ولی کسی نیومد نظربده ،،، لیست سیسمونی رو از گوگل در بیار و طبق اون خرید کن،،، البته جنس خیلی مهمه که جنس خریدات خوب باشه،،، زیادم شلوغ نشه،،، چیدمان هم مهمه،،، اکسسوری هم داشته باشه تو چیدنش

اسی سیسمونی رو خریدی؟

سلام عزیزم ببخش من انقدر دیر جواب میدم 🤣 من دیگه اصلا یادم رفته بیام تو نینی سایت.

آره عزیزم خریدم خداروشکر بد نشد الانم دخترم یک سال و چند ماهشه. مرداد میشه دو سالش😍😍

سلام عزیزم ببخش من انقدر دیر جواب میدم 🤣 من دیگه اصلا یادم رفته بیام تو نینی سایت.آره عزیزم خریدم خ ...

ای جونم😍😍😍

اونموقع ک من سوال پرسیدم باردار بودم. حدود پنج ماه

الان دخترم شش ماهه😍🥺😁

ای جونم😍😍😍اونموقع ک من سوال پرسیدم باردار بودم. حدود پنج ماهالان دخترم شش ماهه😍🥺😁

عزیزمم😍 مبارکت باشه دختر خوشگلت خیرشو ببینی 😘😘

دوست جونی اینستاگرام اگه داری بیا تو پیجم آنلاین شاپ لباس خونگی زنانه زدم 

اسمش اینه بوتیک لَوِندِر lavender.boutik

عزیزمم😍 مبارکت باشه دختر خوشگلت خیرشو ببینی 😘😘دوست جونی اینستاگرام اگه داری بیا تو پیجم آنلاین شا ...

ممنونم عزیزم

واقعیت حذف کردم. اسکرین گرفتم دوباره نصب کردم حتما میام پیجت🥰 پر فروش باشی

ممنونم عزیزمواقعیت حذف کردم. اسکرین گرفتم دوباره نصب کردم حتما میام پیجت🥰 پر فروش باشی

در خدمتم گلم. کانال تلگرامم دارم 

ممنون میشم به دوستاتم معرفی کنی

Lavender_bootik این کانالمه