2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی من با هر خرید واقعا از ته دل غمگین میشم  می‌بینم کسی نمیتونه اونی که دلش میخواد وبخره و غصه مردم رو میخورم 😔😔

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

من دلم نمیخواد.

قدیما دخترخاله‌هام از شهر دیگه میومدن اول که کلی سوغاتی میاوردن بعد اینجا میرفتن بازار تا میتونستن لباس و چیزای مختلف میخریدن. دلم اون ذوق باز کردن سوغاتیا و خریدا و امتحان کردنشون رو میخواد. اینکه گاهی فرداش با هم بریم منم مثلا یکی از اون شالا بخرم. کنجکاوی اینکه ببینم چه رنگایی داره یا این مغازه جدید کجاست...

الان همه چیز انگار تکراری و بی معنیه‌.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

آغا نگوووو مننننننن

از یکم تا حالا حقوقمون رو ندادن. یعنی جرات ندارم بگم سبزی بخر چه برسی خریدای دیگه، به شوهرم گفتم نخواب میخوام سرتو بخورم😅 دلم اینو میخواد دلم اونو میخواد  زد به در کولی بازی گفت دعا کن بمیرم که تو راحت بشی، گفتم ایشالله قهر کرد خوابید😂

منم خیلی دلم میگیره خیلی قیمت ها عجیب شده کاش همه داشتن

اره واقعأ مردم دیگه مایحتاج زندگی رو به زور تأمین می‌کنند چه برسه به خریدای آنچنانی  ان شاءالله خدا به همه اونقدری بده که چشم و دلش سیر بشه و محتاج دیگران نباشه و زندگی ها همه پر رفاه و آسايش و شادی بشه 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞