2777
2789
عنوان

جراح فک و صورت خوب برای دندون عقلی که رو عصبه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3629 بازدید | 62 پست
خب اگه به عصب آسیب برسه چی میشه؟

نصف لب و نوک زبون حالت گزگز پیدا می‌کنن. معمولا تا دوماه خوب میشه گاهیم خوب نمیشه

لطفا درخواست دوستی ندید به جز شما دوستهای عزیز😁.
ننوشته جراح😟😲 کارش که خوبه نمیدونم والا چکار کنم😔

البته اینم بگم که من دوتا دندون عقلمو وندانپزشک برام کشیده خیلییییم عالی کشید ....دندونی که جراحی نخواد و نهفته نباشه دندانپزش میتونه بکشخ

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میزنه ، برای من هر 4 تاش نهفته بود 3 تا رو جراحی کردم ولی این اخری و دیگه جرأت نمیکنم🥲

والامن پولشو ندارم مگرنه همشو در میوردم. بالاییام نهفته ان اما دردی ندارم یکی از پایینیا چند ساله نصفه رشد کرده دردش بد جوری میزنه به استخوانو گوش چپم. تو بارداریم مدام عفونت میکرد دندون پزشکه انقد بهم حرف زد گفت حیفه دندونات نیس این دندون عقلت همه رو خراب میکنه  باید درش میوردی

ولمون کن 

جدی میگین خیلی میترسم لبم بی حس نشه بمونه؟؟؟؟افسردگی میگیرمممم

من یکیش ته ریشش با کانال عصب یکی شده بود ولی اتفاقی نیوفتاد تازه میگم دادم دست دانشحوی سال دو جراحی فک و صورت. من خیلیی کم دیدم کسی بی‌حسی دایمی پیدا کنه. کسیم بی حس میشه معمولا تا دوماه خوب میشه. اگرم بی حس شه یه سری لیزر هست بهش لیزر کم توان می‌گن تو دانشکده دندونپزشکی شهید بهشتی هست بقیه جاها رو ندارم یه ده جلسه با اون درمان می‌کنن معمولا حس برمیگرده

البته اینم بگم که من دوتا دندون عقلمو وندانپزشک برام کشیده خیلییییم عالی کشید ....دندونی که جراحی نخ ...

نهفته نیس

کرسی پایین راست😐

همرو کشیدم این مونده فقط

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
اونایی ک تو دانشکده دندون هستن استادن دیگه. قطعا کرج دانشکده دندون داره علوم پرشکی کرج

اهان ..نمیدونم کالا من تعریف این دکتر و زیاد شنیدم خدا کنه خوب باشه

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
عه مگه درد داشت؟؟😭😭

والا یکیش خیلی اذیتم کرد یعنی نمیتونم بگم چجوری 😑ولی خب اون دوتا رو زیاد اذیت نشدم اصلا عالی جراحی کرد دوتا رو همزمان جراحی کرد الان اون دکتر نیست دیگه  میترسم پیش کس دیگه ای برم

والامن پولشو ندارم مگرنه همشو در میوردم. بالاییام نهفته ان اما دردی ندارم یکی از پایینیا چند ...

دردش که خیلی بده ولی من واقعاً جرأتش و ندارم کلا از دندون پزشکی میترسم تا خیلی اذیت نشم نمیرم در این حد ترسوام

عهع من پیشتر وقتا همینطور میشم دندون عقلمم درد میگیره ینی عصبمه؟

ممکنهه. حتما پیگیری کن یه opg بگیر. چون گاهی اطراف دندون عقلی که خارج نشده کیست ایجاد میشه که اگه دندون نزدیک عصب باشه این کیست فشار میاره به عصب. البته چیز نگران کننده ایی نیستا. ولی خب یه عکس بگیری بد نیست