2777
2789
عنوان

دین عجیب برای تحقیق

206 بازدید | 11 پست

یه دین عجیب و جالب معرفی کنید باید تحقیق کنم درباره اش و خلاصه نویسی. یه چنتا چیز کوچولو هم درباره اش بگید که اگه جالب بود بنظرم تحقیق کنم مرسی❤️ازین دین های غیر انسانی😈😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یجا خوندم توی نت ابجی توی قبرستونهاشون هم هست بعضیها حرف بد میزدن میگفتن فلان چیزو میپرستیدن ستون

آهاراستش بیشتربه ارتباطشون باارواح معروف هستن بزن توی گوگل شمنیسم ویکی فقه ...خیلی خوب این سایت توضیح داده ویکی پدیاتوضیحات پراکنده داده به دردنمیخوره...اون طورکه من متوجه شدم یه نوع پرستش بوده که قبل ازظهورادیان ویاجاهایی که ادیان الهی به اونجانرسیده بودن شمنیسم رواج داشته ...ولی به طورخاص مغولستان قدیم وطایفه های ترک آسیای میانه که اصالتامغول هستن معتقدبهش بودن