2777
2789
تاپیک قبل بود اینجام میزارم https://www.in2white.com/

چقدر باحال 

دنیا واقعا عجیبه!از اون عجیب تر قلب آدماش(: اگه صدنفر بهت روحیه مثبت بدن ولی ینفر منفی، قلبت می‌شکنه(:  حواسمون به قلبای هم باشه♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس خوبی داشت 🥺

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

چ جاااالب هرچی زوم میکنم واضح تر میشه😳

تا آخر زوم کنید تلکابینو مثلا

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

اره منم تلکابین زوم کردم😂😂

از بس کنجکاویم ما😁

دیدم خالیه هیشکی نیس☹️😅

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

نه عزیزم منم دیدم همون موقع.زوم هم کردم.خیلی لذت بردم ازش.به این فکر کردم یکی با این کیفیت ازم عکس ب ...

😂😂😂😂😂 شنیدم پوست صورت یه باکتری داره زندس رو پوست فک کنم اونم دیده میشه😂😂😂