2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر زبون ندارم به خاطر همین نمیتونم جواب خیلی هارو بدم  الان واقعا خسته شدم چ کار کنم فک کنم او ...

جواب چیو نمیتونی بدی دقیقا؟؟

نَبضــی کِ رَفتِـــع❌..گِرِفتَـــن نَــدارِع🫀🩺.. 
جواب چیو نمیتونی بدی دقیقا؟؟

زخم زبونشون

مثلا اگ میتونستم بدم الان حد خودشون رو می‌دونستن نموتنستن شخصیت منو زیر سوال ببرن 

واقعا به خاطر مهربونیم‌ ک نباید هرجور خواستن باهام رفتار کنم 

زخم زبونشون مثلا اگ میتونستم بدم الان حد خودشون رو می‌دونستن نموتنستن شخصیت منو زیر سوال ببرن  ...

ببین عزیزم،در مقابل اینجور ادما نباید مث خودشون با تیکه و کنایه جواب بدی،ب نظر من باید با جدیت رفتار کنی و بگی از این مدل حرف زدن ناراحت میشی و ادامه ندن

رفت امدت رو محدود کن،بشون رو نده باشون هم کلام نشو

ببین عزیزم،در مقابل اینجور ادما نباید مث خودشون با تیکه و کنایه جواب بدی،ب نظر من باید با جدیت رفتار ...

بهشون میگم ولی باز این حرفارو میزنن دوس دارم اینجور باشم بولی حد خودشونو نمیدونن 

بهشون میگم ولی باز این حرفارو میزنن دوس دارم اینجور باشم بولی حد خودشونو نمیدونن 

ی بار جدی باشون قطع رابطه کن بگو من این مدل رابطه رو نمیپسندم،راحت نیستم

میتونم نسبتشون رو باهات بدونم؟

اصن جامو ک  عوضم کنم باز زنگ تفریح هست  فقط یکی یا دوتا نیستن ک

زنگ تفریحا خودتو سرگرم درس کن

بشونم بگو من از رفتار شماها خوشم نمیاد برید با مثل خودتون بپرید