2777
2789
عنوان

جنگ با خواهرشوهر بخاطر ...

381 بازدید | 22 پست

خواهر شوهرم میگه ک از سر دوست داشتن و علاقه دوست داره به بچه من فحش بده و از وقتی ک به دنیا اومده بهش میگه پدرسگ بیشخصبت نفهم کثیفو بی ادب 

و منم تصمیم گرفتم یه متن بزارم استوری ببینید مناسبه یا نه ؟؟ مشورت بدین بهم بچه ها :.   | |

∆ 

گاهی اوقات آدم نمی‌خواد خیلی چیزها رو تذکر بده چون اعتقاد داره ک طرف مقابل باید خودش احترام بزاره 

صحبت با بچه ها هم یه نوع حریم شخصی برای اون بچه و والدین اون حساب میشه چون در برابر همه چیز فرزندشون مسئول هستن کاش متوجه بشیم که احترام به کوچیک تر ها خیلی مهمه اونا حرف نمیتونن بزنن ولی متوجه کلام ‌و رفتار ما میشن ... باورش هم زیاد سخت نیست حتی حرف منفی روی یک گیاه هم تاثیر میزاره و علم اینو ثابت کرده 

پس لطفاً و خواهشا اگر برای بشریت احترام قائل هستین و مخالف ظلم هستین به هیچ عنوان چه از سر دوست داشتن و چه از سر خشم به بچه ها حرفهای منفی نزنید و فحش ندین چون واقعا ظلم هست در حق روح و روان معصوم اونها حتی در نبود پدر و مادر اونها ...

حتی کلمات منفی هم ویرانگر هست کلمه هایی مثل ، کثیف، زشت ، بی ادب ، بیشعور و .... 

کاش با بی احترامی به همه انسانها مخصوصا بچه ها آرامش رو ازشون نگیریم

شاید با این متن خیلی مورد قضاوت قرار بگیرم ولی احساس و مسئولیت مادرانه چیزی نیست که بخاطر قضاوت شدن بشه نادیده اش گرفت

من ک عمرا متن طولانی تو استوری و بخونم 

کاش کوتاه مینوشتی ولی مفید

افکار من دقیقا تو آهنگ بهشت تتلو خلاصه میشه. (BTS)نه میشناسمشون نه حتی 1 آهنگشون و شنیدم فقط حااال کردم بنویسم  BTS چون پسرای گروهش برام بانمکن.تتلیتی م بشدت با آهنگاش حال میکنم. شادمهریم خراااب😍ب قول تتل ببین اینا چی ن ک بینشون این منه تیکه پاره آدم ترینم. گاهی آدم با 1 اشتباه 19 نمیشه صفر میشه... خطاب ب حسودایی ک بخاطره اسم کاربریم بام بحث کردن ک واسه باره 100م ترکیدم دوباره همین اسم کاربری و گذاشتم😌انقدر ساز میزنیم ک زمانه برقصد ز ساز ما روزی رسد ک زمین خلاف بگردد زناز ما (شما حتی ایمانتونم بوی گناه میده) از بدا نترس چون میدونی چقد بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقد بدن...از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالی ک من درآن با چهره ی واقعی حاضر بودم...(حتی اگر باتو مخالف باشم باز درجبهه ی تو می مانم. پس نترس).. این ک یه عده میگید چرا اکثرا میشناسنت چون از 97 عضوم.فقط97 بار تعلیق شدم😊بچه مشهد متعصب رو مشهدیااا😎😌عشقِ شله با قیمه فراوووون. یه بیماری دارم اسمش اینه(کُخ) ینی کخ دارم. فقط یه مشهدی میفهمه اسم بیماریمو😁😂من 0 و 100 م حدوسط ندارم یا مهربونم و خوش زبون یا یه روانیه سنگدل بددهن

خوب نوشتی ولی اینهمه رو چجوری تو ی استوری جا دادی؟ 🤔 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اجازه نده شخصیت بچتو بخاطر بیشعوری خودش زیر سوال ببره وگرنه بچت چندوقت دیگه اعتماد بنفسشو کاملا از دست میده 

دنیا واقعا عجیبه!از اون عجیب تر قلب آدماش(: اگه صدنفر بهت روحیه مثبت بدن ولی ینفر منفی، قلبت می‌شکنه(:  حواسمون به قلبای هم باشه♥️

این دیگه چه کاریه؟!

همین متن مستقیم بهش بگو

مثلا مادری و الگو

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را