2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژلیش یه چیزه کاشت یه چیز دیگه

ژلیش هم خیلی قشنگ تر و رو مد تره به نظر من

این کاربری دست دو نفره :)       یک اکسوال / یک آرمی.   یک ۲۱ ساله/ یک ۲۵ ساله.          دانشجوی کامپيوتر/ محصل روانشناسی.     ENFP/INTJ.  یاسمین ملغب به یاسی/روژینا ملغب به روژی.                

ژلیش هزینش ۲۰۰ ۲۵۰ 

کاشت ناخن ۳۰۰ ،۳۵۰ ،۴۰۰ مونده ب مدل 

من کاشت کرده بودم زود زود باید بری ترمیم ناخن آدم خراب میشه ناخن هام پوسته پوسته شده بودن دیگه نکردم کاشت لاک میزنم اونم فوری پاک میشه 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

ژلیش ی چیز مثل لاک هست ک پاک نمیشه و ناخن هاتو مرتب ميکنه و روش سوهان میکشه ژلیش میزنه ک هزینش ۲۵۰ ،یا ۲۰۰ مونده ب مدل یا ۳۰۰  

ولی کاشت فرق داره کاشت برا من تیپ گذاشت شبیه ناخن مصنوعی با چسب چسبوند رو ناخنم و از روی اون مواد گذاری کرد و لاک ژل زد ک اونم ۳۰۰ یا ۴۰۰ هست گرون شده الان خیلی و مونده دیگه قیمت ها فرق داره

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
ژلیش چجوری مثلا ناخن من کوتاه و بد فرمه. قشنگ میشه؟

درستش میکنن اکثرا 

ولی خب اگه خیلی بده همون کاشت بهتره

سرچ کنی عکسشو میاره

این کاربری دست دو نفره :)       یک اکسوال / یک آرمی.   یک ۲۱ ساله/ یک ۲۵ ساله.          دانشجوی کامپيوتر/ محصل روانشناسی.     ENFP/INTJ.  یاسمین ملغب به یاسی/روژینا ملغب به روژی.