2777
2789

سلام بچه ها من اصلا نخوندم برا ازمون و سه ماه دیگه هم زمان مونده...یهو تصمیم گرفتم برای ثبت نام به نطرتون اگه فقط سوالای پرتکرار سالای پیشو میخونم شانسی دارم؟ میشه یه کم توضیح بدید هیچی نمیدونم چیکار کنم به نظرتون؟

گفتم امسال آزمایشی شرکت کنم اشنا بشم سال بعد بخونم قشنگ

اگه قراره پیام نور و ازاد بری بله حتما کفایت میکنه اون مقدار ولی برای دولتی کمی سخته خود کن تین سومین سال برای دولتی دارم تلاش میکنم البته من فقط یک دانشگاه مدنظرمه چون متاهلم نمیتونم شهر دیگه برم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قراره پیام نور و ازاد بری بله حتما کفایت میکنه اون مقدار ولی برای دولتی کمی سخته خود کن تین سومی ...

من شاغل هستم هرروز تا نیمه وقت سرکارم به خاطر اون میگم اگه دولتی هم برفرض قبول بشم احتمالا شرایطشو نداشته باشم برم🤦🏻‍♀️به نظرتون امکانش هست؟ اون دوروز در هفته رو عصرها واحد بردارم مگه اینکه...منم شهر دیگه نمیتونم برم به قول شما خیلی سخت میشه اونطوری دولتی اوردن...

با چندتا از دوستان میخواستیم ثبت نام کنیم من امادگی ندارم چیزی نخوندم،به نظرتون دست نگه دارم همون سال بعد خوب بخونم شرکت کنم یا امسال هم به صورت آزمایشی شرکت کنم با شرایط وسوالا و.....بیشتر آشنا شم؟

اگه قراره پیام نور و ازاد بری بله حتما کفایت میکنه اون مقدار ولی برای دولتی کمی سخته خود کن تین سومی ...

راستی ممنون از جوابتون انشالله امسال همون چیزی بشه که میخواین❤️