2777
2789

تهرانم. نمیدونم چه کالسکه ای بگیرم. زیاد بیرون و مسافرت میریم. و اینکه کریر لازمه؟ استفاده میشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سرویس کالسکه و ساک و کریر بچه م پیر گاردین بود خیلی راضی بودم ... سگ جونه سگ جون ...

چیزی که خیلی خوب بود چرخ های پله رو و کمک فنری ش و کاور برف و بارونش بود

مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤
جمع هم میشه؟ یعنی خودم یک دستی میتونم جمع کنم.؟ فکر اینم که وقتی بچه بغلمه با یه دست بشه حمع و بازش ...

آره خیلی راحته جمع شدنش تو صندوق عقبم راحت جا میشه این برای خود ما مسئله ی مهمی بود 

برا من کریر خیلی خیلی به کارم اومد چون زیاد با ماشین میرفتیم بیرون و دخترم راحت توش میخوابید و هزچکد ...

یعنی دیگه ‌صندلی ماشین‌ نداشتی ؟ یا ازین‌ کریرا بود که صندلی میشه؟

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
یعنی دیگه ‌صندلی ماشین‌ نداشتی ؟ یا ازین‌ کریرا بود که صندلی میشه؟

صندلی ماشین که برا نوزاد نمیشه استفاده کردعزیزم من دوران نوزادیشو گفتم تا حدود اواخر ۸ ماهگی ، الان دخترم یک سالشه دیگه صندلی ماشین میذارم براش  

جمع هم میشه‌ . یعنی مسافرتیه؟ 

بله تمام اسکلت ش جمع میشه و کابین ش جدا میشه کاملا توی ماشین جا میشه ... اما یه کم گنده س برای هواپیما و اینا سخته اگر برای مسافرت خارجی و هوایی بخوای باید کنارش یه کالسکه عصایی بگیری ... البته من برای اونجور جاها از دوستامکالسکه قرض گرفتم

مادرِ من زمین؛ معلم ِ من طبیعت و راهنمای من شهودم است 🌱❤