2777
2789
عنوان

چیکارش کنم این بچه رو

170 بازدید | 19 پست

۴سال و ۴ماهشع از اول بچه سختی بود گریه های زیاد یادمه از ۱۵ ماهگیش لجبازیاش شروع شد اللن دیگه اصلا حریفش نیستیم نه تشویق نه تنبیه هیچی روش جواب نمیده فقط حرف حرفه خودشع پرخلشگرم هست فقط لج میکنه هیچ وقت با توضیح دادن مجاب نمیشه مشاورم بردمش راه کار داده ولی واقعا روش اثر نداره روانپزشک میگه بیش فعاله گفته اگه مشاوره جواب نداد بیازش دارو بدم حالا امید من فقط به دارو هست یعنی با دارو این بچه آروم میشه؟خابشم خیلی کمه ولی تمرکزش خوبه خوب یاد میگیره کلاس زبان میره الان نوشتن دارن و خیلی خوب بلده ولی این لجبازیش و وول خوردنش نمیزاره تکالیفشو بنویسع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار بچه داری  بچه تا شیطونی نکنه بزرگ نمیشه

اخع شیطونی نمیکنه لجج میکنه گوش نمیده یه کار اشتباه میکنه توجیه نمیشه دیشب ۱۱ شب خابیده ۷ صب به من میگه باید بیدار شی جیغ و داد 

بزار شیطونیشو کنه بزرگ بشه انقد غم و غصه هست ک روزای شادی دیگه تکرار نمیشه

اخه اصلا بچه شیطونی نیس این لجبازه پرخاشگره گوش نمیده به حرف میگه باید از صب تا شب کنار من بشینی بازی اگه من پاشم همینجور دنبال من میاد و نق و غر و پرخلشگری

اخع شیطونی نمیکنه لجج میکنه گوش نمیده یه کار اشتباه میکنه توجیه نمیشه دیشب ۱۱ شب خابیده ۷ صب به من م ...

از اول اگه بهض رو نمیدادی اینجور نمیشد 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

از اول اگه بهض رو نمیدادی اینجور نمیشد 

هیشکی باورش نمیشه همه از دور نگاه میکنن فکر میکنن من اینطورش کردم اتفاقا مادری نیستم به بچه زیاد رو بدم ولی این بچه منو از رو برده

هیشکی باورش نمیشه همه از دور نگاه میکنن فکر میکنن من اینطورش کردم اتفاقا مادری نیستم به بچه زیاد رو ...

منم ی پسر خاله دارم عین بچه ی شما لجباز و حرف هیچکسو گوش نمیدع 

دغواش میکنی نمیفهمه 

میزننش نمیفهمع 

به هیچ سراطی مستقیم نیست پنج سالشه

اما خالم وقتی پسر خالم گریه میکنه اونم الکی باهاش گریه میکنه اینجور میشه ک بچه اروم میشه و نگاه خالم میکنه بعد میزنن زیر خنده 

شما هم اداشو در بیار ببین خوشش میاد یا ن 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

هیشکی باورش نمیشه همه از دور نگاه میکنن فکر میکنن من اینطورش کردم اتفاقا مادری نیستم به بچه زیاد رو ...

عزیزم هنوز خیلی کوچولوعه ۴ سال که چیزی نیس 

شما تا جایی که میتونی سعی کن بهش محبت کنی مطمئن باش اخرش جواب میده بغلش کن بوسش کن وقت بزار باهاش بازی کن 

از خاکسترت بلند شو ققنوس 🔥🧡
عزیزم هنوز خیلی کوچولوعه ۴ سال که چیزی نیس  شما تا جایی که میتونی سعی کن بهش محبت کنی مطمئن با ...

بخدا اتقد محبت میکنم همش بوسش میکنم دو ساعت دوساعت باهاش بازی میکنم ولی واقعا دیگه درمونده شدم دلم نمیخاد اصلا نه کسی خونم بیاد نه مهمونی برم فقط میخام این بچه عاقل شه الان خیلی دارم به دارودرمانی فکر میکنم