الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انشالله که خوشحالترین بشی ❤️ برای منم دعا کن ممنونم
شماهم همینطور گل من . میگذره گلم این روزها . حتما .انشاالله تودلیت در صحت و سلامتی کامل باشه و باعشق بغلش کنی و لذت ببری عزیزم . من سر دخترم برای تهوع ام البته زیاد نبود ب ۶ میخوردم گلم و خیلی خوب بود .
الان ۱۰روزه صبح ها چایی زنجبیل صبحانه به زور یکم پنیرو گردو نهار که نمیخورم شامم که هر ...
ن عزیزم نگران نباش ادامه دار نیست میگم من از ۹هفته ویارم خیلی شدید بود هیچی نمیخورردم وزنم بجای اینکه بالا بره همش کم میشد رفتم سونو دکتره گفت بچت خیلی ریزه اصلا طبیعی نیست بعدک ویارم تموم شد اشتهام باز شد الان هرچی میخورم سیر نمیشم بچمم رشدش خوبه و وزنمم بالا رفته
خانما من سونو نرفتم ولی از اولین روز آخرین پریودم ۶ هفته میشم حالت تهوع ندارم فقط دل درد مث پریودی دارم و کسلم و نوک سینه هام درد میکنه حالا موندم این هفته برم سونو یا ن؟
ی سوال دیگه احتمال اینکه آزمایش خون اشتباه باشه هست؟؟؟
خانما من سونو نرفتم ولی از اولین روز آخرین پریودم ۶ هفته میشم حالت تهوع ندارم فقط دل درد مث پریودی د ...
منم دقیقا علائم شما رو داشتم و اینکه من کل سینه هام درد دارن شدید انگار که کوبیده باشه سینه هامم بزرگ تر شدن و نوکش داره قهوه ای میشه ...اما آزمایش خون کاملا درسته و دقیق